Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ισθμός: Άλλαξε όψη η είσοδος της πόλης του Λουτρακίου (εικόνες)

- Advertisement -

«Πλημμυρίζει» λουλούδια η είσοδος της πόλης του Λουτρακίου στον Ισθμό της Κορίνθου. Κήποι και ανθοσυνθέσεις, μικροί αληθινοί παράδεισοι δημιουργήθηκαν από τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Ειδικότερα, πολύχρωμες συνθέσεις εποχικών φυτών με έμφαση στην αισθητική διάσταση, σε ό,τι αφορά την τεχνική των φυτεύσεων, ομορφαίνουν τα παρτέρια, τους χώρους γύρω από τις νησίδες κ.α. αναβαθμίζοντας αισθητικά την εικόνα της πόλης.

 

http://hlektra.gr

 

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 ΔΕΝΔΡΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΣΧΑΡΕΣ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ;

    • Καντε και 10 βηματα παρακατω, να δειτε ποσο ακομα αναβαθμιζεται η εικονα της πολης μας απο τα αγριοχορτα.. Οι δημοτες (η αλλιως τα ψηφαλακια οπως μας βλεπουν ορισμενοι) δεν θαμπωνονται απο “παραδεισους” που δημιουργουνται σημειακα και… ολως τυχαιως, λιγες βδομαδες πριν τις εκλογες! Ας μην θεωρουμαστε χαζοι και επιπολαιοι…

  2. Το καταλάβαμε.Εκλογες έχομεν άλλωστε.Περασε και ο κύριος Μητσοτάκης για να πάει κατά Κόρινθο μεριά να συγχαρεί τον Κύριο Νανόπουλο,Ε?????Μην έβλεπε και παραμελημένη την περιοχή του Ισθμού.Μακαρι να είχαμε κάθε χρόνο εκλογές.

  3. Καμιά γειτονιά που δεν έχει την τύχη να βρίσκεται πλησίον δημοτικού συμβούλου έχει περιθώρια να ζήσει? Φτιάξτε τα αντιπλημμυρικά και άλλα ουσιώδη έργα και μετά τα λέμε, και για να μην είμαι αρνητικός σας λέω ότι μ,αρέσουν τα ωραία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog