Με τα μάτια της ψυχής στην ανατολή της ελπίδας για το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

2019-05-31T18:24:48+03:0031 Μαΐ 2019 | 19:30|Κατηγορίες: ΑΡΘPΟΓΡΑΦΙΑ|5 Σχόλια

Εκλογές στον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων την Κυριακή 26 Μαΐου 2019: Αλλαγή Σελίδας, Ανατολή Ελπίδας!

Γράφει ο Ιωάννης Β. Καραπανάγος 

Αγαπητοί Συνδημότες, 

Το ξεκίνημα της ζωής, για τον κάθε έναν από εμάς, ήταν διαφορετικό. Μα, είχαμε και έχουμε πάντα την ίδια μεγάλη αγάπη για τούτον τον τόπο, η οποία είναι δυνατή και σταθερή, για να ενώσει τις φωνές μας σε μια σημαντική πορεία αναμέτρησης όχι όμως μόνο των ψήφων αλλά και της ψυχής, αφού σύμφωνα με τον Αλμπέρ Καμύ, “Η ζωή είναι το άθροισμα των επιλογών μας”.

Το εκλογικό σώμα αποφάνθηκε, στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, ότι μπορεί να εκπροσωπηθεί, στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, από τους Συνδυασμούς, που συμμετείχαν, στο ποσοστό που έλαβαν.

Το ποσοστό που έλαβε ο πρωτοεμφανιζόμενος Δημοτικός Συνδυασμός ”αλλάzουμε ΜΑΖΙ” είναι η ευχάριστη έκπληξη στον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων αφού, κατά γενική ομολογία, δεν ήταν αναμενόμενο και επιβεβαιώνει ότι η αλήθεια βασισμένη στην ηθική και στην αξιοπρέπεια, σε όλους τους αγώνες της ζωής, βγαίνει πάντα νικήτρια και ποτέ ηττημένη.
Η πρόταση για αλλαγή νοοτροπίας και σκεπτικού, για την κατάλληλη επιλογή Συνδυασμού και Υποψηφίων, είχε αποδέκτες Συνδημότες μας που επιθυμούν να αλλάξει, δραστικά, το πολιτικό σκηνικό.
Οι Συνδημότες μας πείστηκαν από τις Αρχές και τις Αξίες που εκπροσωπεί ο Συνδυασμός μας και πίστεψαν ότι η ελπίδα και η μέριμνα για τον άνθρωπο-δημότη, επιχειρηματία και επισκέπτη ανατέλλουν και περιέχονται στη νέα σελίδα του Δήμου μας.

Αγαπητοί Συνδημότες, 

Η λαϊκή ετυμηγορία είναι απόλυτα σεβαστή και αποτελεί, αυτό το χρονικό διάστημα, αντικείμενο ανάλυσης και αντικειμενικής κριτικής.
Για μένα, η συμμετοχή μου στην εκλογική διαδικασία είχε και μια άλλη διάσταση. Τις προσωπικές διαπιστώσεις μιας μοναδικής και πολύτιμης εμπειρίας, όταν διέσχισα τον Δήμο μας, απ’ άκρη σ’ άκρη, από τους Αγίους Θεοδώρους έως τη Μαυρολίμνη. Συζήτησα, παρατήρησα και αισθάνθηκα ανθρώπους και τόπους ξεχασμένους στο χρόνο του “τίποτα”, καίτοι αξίζουν πολλά, με τα μάτια της ψυχής μου.

Ήταν τα μάτια της ψυχής που είδαν τους πολεμιστές του φωτός και υπερασπιστές του αληθινού και διαμήνυσαν ότι το “ΜΑΖΙ” δεν είναι απλά μια έννοια, σε προεκλογικούς λόγους με υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα, αλλά αποτελεί το όχημα για την έναρξη μιας άλλης διαδρομής, κάνοντας το όραμά μας πραγματικότητα.
Κρατώ την Αγάπη, την Εκτίμηση, τον Σεβασμό, τη ζεστή Χειραψία και το αυθόρμητο Σφιχταγκάλιασμα γνωστών και αγνώστων που, στο γεμάτο αγωνία βλέμμα τους, διαπίστωνες ότι εναπόθεταν τις ελπίδες τους, σε μένα και στα στελέχη του Συνδυασμού για ένα καλύτερο αύριο στον Δήμο μας.
Κρατώ το υπέροχο εκλογικό αποτέλεσμα του 18,95% στην Περαχώρα, που μου πρόσφεραν οι συγχωριανοί μου, το οποίο θεωρώ ως έναν φόρο τιμής, τόσο στην παρουσία και στην προσφορά των αείμνηστων γονέων μου στο χωριό μας, όσο και ως αναγνώριση της δικής μου συνεισφοράς, με ρεπορτάζ και δράσεις, στην ανάδειξη των προβλημάτων του αλλά και στην προβολή του.
Κρατώ το εντυπωσιακό ποσοστό του 12% στο Λουτράκι αλλά και το μικρότερο ποσοστό σε Αγίους Θεοδώρους και Ίσθμια.
Κρατώ ότι η τιμιότητα είναι στάση ζωής σε όλα τα επίπεδα και ότι ”ΜΑΖΙ” μπορούμε να την κάνουμε κτήμα όλων μας.
Κρατώ ότι μπορούμε να αναμετρηθούμε με τους ίδιους τους εαυτούς μας, αναδεικνύοντας το εύρος των ικανοτήτων μας, των πράξεων και των λόγων μας, αδιαφορώντας για το οποιοδήποτε πολιτικό κόστος.
Κρατώ τον αγώνα, την αγωνία και την προσφορά των στελεχών του Συνδυασμού μας για να επιτευχθεί ο στόχος μας, καθώς και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου.
Κρατώ τη σαφή εντολή των Συνδημοτών μας. Πλήρη διαφάνεια στο Δημοτικό Συμβούλιο και στη Διαχείριση των θεμάτων του Δήμου μας.

Αγαπητοί Συνδημότες,

Σας ευχαριστώ όλους, από καρδιάς, που τιμήσατε εμένα και τον Συνδυασμό μας!!! 

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από εκλογικά κέντρα του Δήμου μας!

 

5 Σχόλια

 1. Ανώνυμος 1 Ιουνίου 2019 σε 01:07 - Απάντηση

  Πήρε 1000 ψήφους και γράφει όλες αυτές τις αρλούμπες. Φανταστείτε τι θα έγραφε ή τι θα ακούγαμε αν έπαιρνε 1001 ψήφους. Σας έσωσα γιατι τελευταία στιγμη δεν τον ψήφισα!’!!!

 2. κπ 4 Ιουνίου 2019 σε 11:20 - Απάντηση

  Πολεμιστές του Φωτός???? Κατι δεν παει καλα με τον εν λόγο κύριο..

 3. Ανώνυμος 4 Ιουνίου 2019 σε 16:49 - Απάντηση

  Το όλο εγχείρημα του κινήματος μια τραγωδία… από την αρχή έως το τέλος του. Οι δήθεν “αδογμάτιστοι” και “αδιαπραγμάτευτοι”, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν θα συμπορεύονταν με τους “υπαίτιους” για την επικρατούσα κατάσταση, μέχρι και τους υπερήλικες γονείς τους ανάγκασαν να προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν την Μαρία… Κατάσταση για γέλια και για κλάματα.

 4. Ανώνυμος 12 Ιουνίου 2019 σε 15:27 - Απάντηση

  200 ψήφους παραπάνω από τον συνδιασμο του “πάμε να φάμε πα’ι’δακια ” δεν το λες και επιτυχία αγαπητέ Ιωάννη

 5. Ανώνυμος 12 Ιουνίου 2019 σε 22:47 - Απάντηση

  Ευτυχώς για μας καταλάβαμε. Το βάθος της σκέψης, την ποιότητα της έκφρασης , την καθαρότητα των προθέσεων κ.λ.π. Καταλάβαμε τόσα που στο τέλος ανεβάσαμε πυρετό.