Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαχητής, κύριος και νικητής !

- Advertisement -

Μεγάλη και ξεκάθαρη είναι η νίκη του νυν Δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων μετά το αποτέλεσμα της κάλπης.

Ο Γιώργος Γκιώνης θα είναι και πάλι δήμαρχος μέχρι το 2023, με καθαρή εντολή των πολιτών, με ποσοστό 54,79%

Την προηγούμενη Κυριακή συγκέντρωσε ποσοστό 34,36 % . Δεύτερος ο συνδυασμός ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ με υποψήφια δήμαρχο τη Μαρία Πρωτοπαππά, η οποία συγκέντρωσε ποσοστό 23,73%. Οι δημότες ήδη τον είχαν επιλέξει.

Εμενε μόνο μια βδομάδα για να ορισθεί και πάλι δήμαρχος όλων των δημοτών!

Οπως είναι γνωστό τοις πάσι ο Γιώργος Γκιώνης δέχθηκε αήθεις απιθέσεις, λάσπη και συκοφαντία (όπως ο ίδιος κατήγγειλε πολλές φορές τόσο στα δημοτικά συμβούλια, όσο και στο προεκλογικό βήμα).

Ο λαός όμως τον επέλεξε και πάλι  ! Πρώτος στις καρδιές των δημοτών με μεγάλο ποσοστό !  Οπως δήλωσε ο ίδιος ευχαριστώντας τους συνδημότες, η νίκη θα είναι ξεκάθαρη !

Οι 4258 ψήφοι εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του την πρώτη Κυριακή των εκλογών, απέξειξαν περίτρανα στους αντιπάλους του οτι ο Γιώργος Γκιώνης πρέπει να είναι ο επόμενος δήμαρχος !

Γιατί;  επειδή είναι αγωνιστής, επειδή μάχεται, επειδή έχει τσαμπουκά, επειδή αγαπά τον τόπο του, επειδή είναι απλός και προσιτός, επειδή παλεύει για το καλό όλων, επειδή αναγνωρίζει τα λάθη του, επειδή δεν χτυπά πισώπλατα και κάτω από τη μέση, επειδή είναι κύριος, επειδή σεβάστηκε τη γυναίκα – αντίπαλό του,επειδή στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στα δύσκολα, με καθαρή ματιά απέναντι στους δημότες, επειδή δεν έπεσε στο βούρκο της λάσπης και της συκοφαντίας. Επειδή είναι ένας από μας !

Επειδή είναι μαχητής και κύριος! Γιαυτό είναι και νικητής !

 

Συγκεντρωτικά Αποτελέσματα Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγ.Θεοδώρων σε 38 από 38 εκλογικά τμήματα

Γκιώνης 5204 54,79%

Πρωτοπαππά 4294
45,21%

 

 

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λυπάμαι αυτούς που με λάσπη και προκαταλήψεις προσπάθησαν να πάρουν την δημαρχεία για να είναι σε έμμισθες θέσεις, με τις υγείες σας. Ναυ δω τώρα με τί μούτρα θα κυκλοφορήσουν στο Λουτράκι. Μπράβο Γιώργο που κράτησες τό επίπεδο σέ αυτές τής εκλογές

  2. Όπλα καλά και μπράβο.Το μόνο που πρέπει να προβληματίσει είναι η μεγάλη αποχή.Αυτο λέει πολλά.Και τώρα δουλειά και τρέξιμο για να δικαιώσεις αυτούς που σε πιστεύουν και σε στηρίζουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog