Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Γκιώνης κατέθεσε την ψυχή του:Είστε όλοι δικοί μου άνθρωποι. Δεν με εγκαταλείπετε ποτέ όταν με πολεμούν βρώμικα

- Advertisement -

Mε δάκρυα στα μάτια κατέθεσε την ψυχή του. Με λόγια που “έπνιγε” η συγκίνηση  :

“Είστε όλοι δικοί μου άνθρωποι. Δεν με εγκαταλείπετε ποτέ όταν με πολεμούν βρόμικα! Είμαι ο Δήμαρχός σας και σήμερα αποφασίσατε ότι με θέλετε και πάλι κοντά σας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Εμείς μεταξύ μας έχουμε ένα συμβόλαιο τιμής… Ευχαριστώ για το όμορφο ταξίδι που μου χαρίσατε σε αυτό προεκλογικό αγώνα.

Ευχαριστώ για τη στήριξή σας και τα χαμόγελα αισιοδοξίας.

Ευχαριστώ όλους αυτούς τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου και έχουν όρεξη για δουλειά.Έχω ανθρώπους διαμάντια δίπλα μου που στόλισαν το ψηφοδέλτιο μου. Αύριο όλοι ενωμένοι μακριά από σκοτεινές πρακτικές , πρακτικές αλληλοεξόντωσης…

Με ένα νέο δημοτικό συμβούλιο ενωμένο να δώσουμε λύση στα προβλήματα του τόπου.Για ένα δήμο ενωμένο και ισχυρό! Όλοι μαζί, δεν περισσεύει κανείς! Πάμε μαζί! θα είμαι πάντα δίπλα σας. Σας ευχαριστώ όλους”, είπε ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης εμφανώς συγκινημένος !!!!

Αφού ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης ολοκλήρωσε την ολιγόλεπτη ομιλία του , σύμβουλοι του συνδυασμού του τον σήκωσαν στα χέρια και πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη !!!

https://www.facebook.com/loutrakiblog.gr/videos/458489888241326/

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog