Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πνευματικός: Συγχαρητήρια στο Νανόπουλο και στους συνεργάτες του – Θα συνεχίσω να υπηρετώ την πόλη που αγαπώ

- Advertisement -

Με θερμά χειροκροτήματα πνιγμένος στις αγκαλιές των συνεργατών και φίλων έγινε δεκτός στο εκλογικό του κέντρο στην Κόρινθο ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση του αποτελέσματος του Β΄ Γύρου των Δημοτικών Εκλογών.
Ο κ. Πνευματικός δέχθηκε ψύχραιμα το αποτέλεσμα και στις δηλώσεις του ευχαρίστησε όλες τις Κορίνθιες και όλους τους Κορίνθιους για την τιμή που του έκαναν όσο κανέναν άλλο Δήμαρχο για 3 συνεχείς θητείες.
Επανέλαβε για μια ακόμα φορά τα επιτεύγματα της Δημοτικής Αρχής και πως παραδίδει ένα δήμο με ταμείο πάνω από 34 εκατομμύρια ευρώ για να ολοκληρωθούν έργα που θα έχουν την σφραγίδα της δικής του Δημοτικής Αρχής.

Ευχαρίστησε την οικογένειά του που όλα αυτά τα χρόνια σεμνά, ταπεινά και διακριτικά ήταν δίπλα του, όλους όσους τον ψήφισαν αλλά και δεν το ψήφισαν, και τα στελέχη του συνδυασμού του.

Οσο για το μέλλον του θα είναι εκεί παρόν στο Δημοτικό Συμβούλιο να συμβάλλει με την εμπειρία του για το καλό της Κορίνθου που θα συνεχίσει να την υπηρετεί για πάντα.

Τέλος συνεχάρη τον κ. Νανόπουλο και τους συνεργάτες του για την εκλογή τους.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog