Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μια έντονη και κοπιαστική περίοδος τελείωσε. Θα τα ξαναπούμε την Τρίτη 11 Iουνίου

- Advertisement -

Μια πολύ έντονη και κοπιαστική περίοδος τελείωσε. Στο μεσοδιάστημα oι Αγιες ημέρες του Πάσχα (Μεγάλη Εβδομάδα, περιφορά επιταφίων, Ανάσταση και Πάσχα). Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν μεγάλες εκδηλώσεις στο Λουτράκι, όπως η ημερίδα αθλητικού τουρισμού του LTO, το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα χειροπάλης και πολλά άλλα που ήταν πολύ ευχάριστα μεν, αλλά δυσκόλεψαν και βάρυναν πολύ το ημερήσιο πρόγραμμά μας.

Εμείς προσπαθήσαμε, όπως πάντα στην πρώτη γραμμή, να μεταδίσουμε όλες τις ειδήσεις εγκαίρως με φωτογραφίες και βίντεο και Live μεταδόσεις.Για μας δεν υπάρχουν αργίες και Σαββατοκύριακα..Δεν έχουμε ρεπό ! ταυτόχρονα και τα δημοτικά συμβούλια, ώρες ατελείωτες να παρακολουθούμε, μετά να μοντάρουμε τα βίντεο, να αρθρογραφούμε.

 

Οι εκλογές, περιφερειακές και δημοτικές ήταν απαιτητικές. Συνδυασμοί και υποψήφιοι, συνεντεύξεις, άρθρα, φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις.

Ολα τελείωσαν αισίως, οι πολίτες ψήφισαν τους ευρωβουλευτές, τους περιφερειάρχες, τους περιφ. συμβούλους , τους δημάρχους και τους δημ. συμβούλους που ήθελαν.Καλή θητεία σε όλους και καλό έργο! Καλή δυναμη στις αντιπολιτεύσεις με επικοδομητική πολιτική και προτάσεις!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους αναγνώστες μας που μας διαβάζετε ανελλιπώς, που σχολιάζετε, που γίνεστε μέρος του site και της οικογένειας του loutrakiblog.

Τα σχόλιά σας  καθημερινά πάρα πάρα πολλά ! να γίνει έλεγχος και έγκριση. Πολλές φορές δεν προλαβαίνουμε και δεν δημοσιεύουμε πολλά. Εχετε δίκιο όταν παραπονιέστε ! Δεν το κάνουμε επίτηδες. Το loutrakiblog.gr από την πρώτη μέρα λειτουργίας του έδωσε βήμα στους αναγνώστες του. Να εκφράζονται. Να λένε αυτά που δε μπορούν να πουν δημόσια ίσως. Για να τα βλέπουν και να τα λαμβάνουν υπ΄όψιν οι αιρετοί.

Το loutrakiblog.gr μας είχε πει κάποτε φίλος καθηγητής εγκληματολογίας ότι είναι το βήμα έκφρασης του λαού. Καλύτερα κάποιος να βγάλει την οργή του γράφοντας σε σας, παρά να βγει θυμωμένος, οργισμένος έξω στην κοινωνία, ήταν τα λόγια του.

Tρανή απόδειξη της αγάπης και της εμπιστοσύνης σας, η μεγάλη επισκεψιμότητα που καταγράφει το site, ειδικά την ημέρα των εκλογών της Α κυριακής ο server έπεσε 4 φορές !! Την Κυριακή του Β γύρου 2 φορές! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς !

Ομως τώρα προετοιμαζόμαστε για άλλη μια κοπιαστική περίοδο. Αυτή των εθνικών εκλογών στις 7 Ιουλίου.

Αποφασίσαμε να πάρουμε λίγες μέρες άδεια. (Τρίτη 4 Ιουνίου έως και Δευτέρα 10 Ιουνίου)

Να πάρουμε δυνάμεις για να συνεχίσουμε.

Θα δημοσιεύεται μόνο έκτακτη επικαιρότητα και ο,τιδήποτε σημαντικό  τις επόμενες ημέρες.

Ζητούμε την κατανόησή σας !

Θα επιστρέψουμε την Τρίτη στις 11 Ιουνίου..με φρέσκα νέα !

 

Η συντακτική ομάδα του loutrakiblog.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog