Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γιάννης Ανδρέου: Για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Τώρα να αποφασίσουμε για το Μέλλον.

- Advertisement -

Σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς, σε μια Ευρώπη που δημιουργεί ευκαιρίες, η Ελλάδα παραμένει εγκλωβισμένη στις μνημονιακές υποχρεώσεις και στην πολιτική ανεπάρκεια.

Απέναντι στις νέες προκλήσεις που προκύπτουν και τις συντηρητικές πολιτικές που υλοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ και πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία, απέναντι σε αυτούς που είτε χρεοκόπησαν την χώρα είτε έπαιξαν στα ζάρια την αξιοπρέπεια και τις θυσίες του Ελληνικού λαού, χρειάζονται νέες προοδευτικές απαντήσεις.

Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι ένας αγώνας για ένα μέλλον αξιοκρατίας, διαφάνειας και ίσων ευκαιριών˙ είναι η ευκαιρία να δοθεί τέλος στο κλίμα απαξίωσης, να αποκατασταθεί η αξιοπρέπεια στην πολιτική, με τη Δημοκρατική Παράταξη και το Κίνημα Αλλαγής στο επίκεντρο, εγγυητή των προοδευτικών αλλαγών που απαιτούνται. Στη διακυβέρνηση, στην οικονομία, στο παραγωγικό μοντέλο, στην παιδεία. Στόχος μας μια δίκαιη κοινωνία, που θα δημιουργεί προοπτική, για τους νέους, τους ανέργους, τους αγρότες, τους μικρομεσαίους και όσους σήκωσαν δυσανάλογο βάρος. Που θα δημιουργήσει ευκαιρίες και δουλειές για να επιστρέψουν οι νέοι μας στην πατρίδα τους.

Να αγωνιστούμε ξανά για δουλειές με αξιοπρεπείς μισθούς, πλήρη δικαιώματα και κοινωνική προστασία. Για αυτό χρειάζεται αλλαγή πολιτικής, με επιτάχυνση της αναπτυξιακής πορείας.

Με πίστη και εντιμότητα, μακριά από αλαζονικές συμπεριφορές, με καινούργιους ανθρώπους και ένα νέο πολιτικό ήθος. Γιατί η πολιτική μπορεί και πρέπει επιτέλους να γίνει διαφορετική. Με σύγχρονες και ουσιαστικές λύσεις, για να επανακτήσει η Ελλάδα τη θέση που της αξίζει.

 

Φίλες και φίλοι

 

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου είμαι παρών γιατί πιστεύω στις αξίες της Δημοκρατικής Παράταξης, στην ιστορία, στους ανθρώπους της.

Γιατί πιστεύω πως οι προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής μπορούν να αλλάξουν τον τόπο μας.

Είμαι παρών γιατί πιστεύω στην Κορινθία, γνωρίζω τα προβλήματα, τις δυνατότητες και τους ανθρώπους της, με τους οποίους έχουμε τις ίδιες ανάγκες, αγωνίες και απαιτήσεις. Αυτούς θέλω να εκπροσωπήσω. Για να αμφισβητήσουμε και να διεκδικήσουμε, να ονειρευτούμε και να σχεδιάσουμε ένα μέλλον με τους συμπολίτες μας όρθιους και όχι στο περιθώριο.

Τώρα να αποφασίσουμε για το Μέλλον!

 

 

Με εκτίμηση

Γιάννης Ανδρέου

Υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας

Κίνημα Αλλαγής

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πραγματι οφειλουμε να παμε ολοι να ψηφισουμε για να διωξουμε απο την κυβερνηση τον συριζα και το κομμα που τον τροφοδοτησε και τροφοδοτει με βουλευτες οπως την τζακρη

  2. Αλήθεια σαν νέος άνθρωπος δεν βλέπεις ότι αυτός που μας έχωσε στα μνημόνια , ο Γιώργος Παπανδρέου , είναι συνυποψήφιος σου ?Πως δέχεσαι να είσαι υποψήφιος μαζί του και σ’ ένα κόμμα που χρωστά μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια και σε ερώτηση στην αρχηγό του η απάντηση της ήταν αυτά δεν αφορούν την Ελληνική κοινωνία ! Βεβαίως και πρέπει να πάμε ΌΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ για να μην ξανάρθουν όλοι όσοι μας έβαλαν στα μνημόνια και έχουν ονοματεπώνυμο ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ , ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,ΣΥΡΙΖΑ και τα μικρά αποκόμματα τους!

    • Είσαι σωστός φίλε μου, είσαι και λάθος. Πολύ ωραία του τα έγραψες, αλλά όπως έθεσες το θέμα, είτε δεν θα ψηφίσεις, είτε θα ψηφίσεις ένα από τα μικρούλικα κόμματα καιροσκόπων που έσκασαν μύτη εκμεταλλευόμενα την κρίση. Ήταν ποτέ δυνατόν να μας σώσουν οι ΑΝΕΛ ή το ποτάμι ή να μας σώσει τώρα ο Βαρουφάκης με τον Λαφαζάνη και την Ζωή? Οι τρεις τελευταίοι από τον σύριζα ξεπήδησαν, όπως όλοι ξέρουμε. Δεν είμαι της Νέας Δημοκρατίας αλλά θα ψηφίσω τον Κούλη γιατί θέλω μια αυτοδύναμη κυβέρνηση. Δεν είμαι της Νέας Δημοκρατίας γιατί δεν μου αρέσει αυτός ο όρος “κεντροδεξιά” που σκοπό έχει να αγκαλιάσει όσο γίνεται περισσότερους ψηφοφόρους. Τον θεωρώ λαϊκίστικο όρο. Όμως ο Κούλης και σοβαρός είναι αλλά και νέος. Το γεγονός ότι το κόμμα έχει το ίδιο όνομα, δεν σημαίνει ότι εκπροσωπεί και το παλιό. Το γεγονός ότι είναι ο γιος του Μητσοτάκη δεν σημαίνει ότι είναι ο ίδιος ο πατέρας του και έχει ακριβώς τις ίδιες ακριβώς απόψεις που είχε ο ίδιος. Είναι ένας νέος που έμαθε από τον πατέρα του, άρα από μικρός είχε γαλουχηθεί για πολιτικός. Δεν είναι ο καιροσκόπος που απλώς θέλει πρωθυπουργική θεσούλα. Δεν ξεκίνησε προκελογικώς να τάζει αβέρτα-κουβέρτα για να κερδίσει ψήφους. Και για μένα συνετέλεσε και το γεγονός ότι αμέσως μετά την νίκη του στις ευρωεκλογές, το χρηματιστήριο σημείωσε σημαντική άνοδο αμέσως. Αυτό λέει πολλά. Αυτό λέει πως κερδίζει την εμπιστοσύνη επενδυτών. Αν βλέπεις κάποιον άλλον να τα καταφέρει καλύτερα από τον ίδιον, μπορείς να το πεις, γιατί ίσως και να μην το έχω σκεφτεί. Αλλά να λάβεις υπόψιν σου πως αν δεν βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση οδηγούμαστε στο χάος. Είναι αδύνατον να σχηματιστεί κυβέρνηση χωρίς το πρώτο κόμμα.

      • Δυστυχώς είσαι πιο λάθος όταν διαφημίζεις τον Κούλη έναν ανεπάγγελτο που ψήφισε όλα τα μνημόνια . Όταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ζητά να διαγραφούν τα χρέη του κόμματος αλλά να παίρνουν τα σπίτια του κόσμου οι τράπεζες που χρωστά γιατί έμεινε άνεργος ή του έκοψαν τη σύνταξη!Μάθε πως οι αυτοδυναμίες μας έφεραν ως εδώ , το συμφέρον μας σαν Λαός είναι περισσότερα κόμματα στη βουλή ! Όσο για τους Βαρουφάκη , Ζωή και Λαφαζάνη μπορεί να προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά έκαναν ότι πιο τίμιο έχει γίνει στο Ελληνικό κοινοβούλιο παραιτήθηκαν από θέσεις και βουλευτιλίκια γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εφάρμοσε αυτά που σου υποσχέθηκε και για να μη σε φορτώσουν και με ένα άλλο μνημόνιο ! Ο Κούλης τι έκανε ? ¨Ελεγε του Τσίπρα φέρε μας μια συμφωνία να την ψηφίσουμε !!! Αυτά πληρώνεις τώρα και δεν την ψήφισε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ όλοι την ψήφισαν ΝΔ – ΚΙΝΑΛ Ή ΠΑΣΟΚ – ΑΝΕΛ – ΠΟΤΑΜΙ κλπ . Οσο για μένα να είσαι σίγουρος πως θα ψηφίσω μικρό κόμμα για να μπεί στη βουλή και να τους χαλάσει τη σούπα .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog