Μία ακόμη μεγάλη διεθνής διάκριση ήρθε για την ΠΕΤ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Λουτράκι Υδρία.

Ο λόγος για την πιο διάσημη ανεξάρτητη πιστοποίηση γεύσης στον κόσμο, το Superior Taste Award απο το International Taste Institude των Βρυξελλών.

 

 

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Λουτράκι Υδρία, απέσπασε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βραβείο ανώτερης γεύσης με τρία χρυσά αστέρια, αποκτώντας το βραβείο Prestige Crystal Taste Award κατατάσσοντάς το έτσι, στα πλέον ποιοτικά εμφιαλωμένα νερά παγκοσμίως!

Τα βραβεία Prestige, (γοήτρου) είναι η αναγνώριση για τους παραγωγούς που επιδεικνύουν μια συνεπή αξιοσημείωτη ποιότητα στα προϊόντα τους επί σειρά ετών.

Το International Taste Institute, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αξιολόγηση και πιστοποίηση καταναλωτικών τροφίμων & και ποτών από επαγγελματίες.

 

 

Τα προϊόντα δοκιμάζονται σε τυφλές δοκιμές. Για να διασφαλιστεί η αντικειμενική αξιολόγηση, η Κριτική Επιτροπή δεν γνωρίζει τα εμπορικά ονόματα των προϊόντων, τα ονόματα των παραγωγών και την προέλευση των προϊόντων. Οι κριτές λαμβάνουν μόνο μια σύντομη περιγραφή της κατηγορίας.

Κάθε προϊόν αξιολογείται ως προς την οργανοληπτική του ποιότητα ακολουθώντας μια συστηματική προσέγγιση βασισμένη στα πέντε Διεθνή κριτήρια Αισθητηριακής Ηδονικής Ανάλυσης (AFNOR XP V09A): Πρώτη εντύπωση, όψη, οσμή, γεύση, υφή ή τελική αίσθηση (ποτά).

Σε μια αγορά όπως αυτή του εμφιαλωμένου νερού, που υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός, με εταιρίες “κολοσσούς” να δραστηριοποιούνται για πολλά χρόνια στο είδος, η ΠΕΤ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΒΕΕ, μια εταιρεία του αμιγώς ελληνικού ομίλου VETA ΑΕΒΕ, πιστεύει, τολμάει, επενδύει και με καινοτόμες ιδέες  προωθεί το πλέον αναγνωρίσιμο αγαθό του τόπου μας, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Λουτράκι Υδρία. 

Το πρώτο αναγνωρισμένο Φυσικό μεταλλικό Νερό στην Ελλάδα, (χαρακτηρισμένο ως μαγνησιούχο οξυανθρακικό με κυρίαρχο μέταλλο το Μαγνήσιο) με αργά αλλά σταθερά βήματα κερδίζει πάλι την προτίμηση των καταναλωτών.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Λουτράκι Υδρία με νέες φιάλες, αλλά την ίδια απαράμιλλη ποιότητα, στοχεύει απ ευθείας στην καρδιά των καταναλωτών και είμαστε σίγουροι πως θα την κατακτήσει!!!

 

Πηγή φώτο: https://www.facebook.com/ydriawater/