Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νίκας: Θα υπάρξουν προγραμματικές συνεργασίες στο περιφερειακό όμως ο Κλεισθένης θα αλλάξει

- Advertisement -

Την πεποίθησή του ότι η νέα κυβέρνηση θα αλλάξει το νόμο του Κλεισθένη ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν τα περιφερειακά συμβούλια αλλά και ο πρώτος βαθμός τοπικής αυτοδιοίκησης εξέφρασε ο Παναγιώτης Νίκας.

Όσον αφορά την τοποθέτηση του Γιώργου Δέδε σαν αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας ο κύριος Νίκας είπε ότι είναι πολύ νωρίς για να συζητάμε τέτοια θέματα.

 

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί κ. Νίκα δεν έχετε το ΘΑΡΡΟΣ να πείτε πριν τις εκλογες ότι θα κάνετε αντιπεριφερειάρχη στην Κορινθία το Γιώργο το Δέδε? Ο κόσμος το χει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι. Να δω τί θα λένε οι βαμμένοι Νεοδημοκράτες μετά? Μας έβαλαν να ψηφίσουμε το Νεοδημοκράτη Νίκα και θα μας κάνει κουμάντο ο ΣΥΡΙζαίος Δέδες? Αν θέλαμε θα τον ψηφίζαμε απευθείας.Ντροπή αν θα γίνει κάτι τέτοιο. Θα ήταν πιο ηθικό να το ξέρουμε πριν τις εκλογές αυτό για να πράξουμε τα δέοντα.

  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΧΕΤΕ. OXI NA ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΙΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ.

  3. Αφού δεν βγαίνουν τα κουκιά βρε παλικάρια 11:38 και 15:14 τι θέλετε δηλαδή???Πως θα “κυβερνήσει” την Πελοπόννησο με 17 συμβούλους σε σύνολο 51???Δεν έχετε πάρει πρέφα ότι έχουμε απλή αναλογική και ότι αυτή ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ συνεργασίες??? Πάνε οι εποχές που ο “νικητής” συνδυασμός έκανε ότι του γουστάρει.Ας μπούμε επιτέλους οι Έλληνες σε διάθεση συνεργασιών. Δεν είναι κακό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog