Έστω και αργά ο αγώνας δικαιώθηκε

2019-06-14T01:19:10+03:0014 Ιούν 2019 | 15:00|Κατηγορίες: Πελοπόννησος, ΤΟΠΙΚΑ|3 Σχόλια

Ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θανάσης Πετράκος, μετά την δημοσίευση της απόφασης του 5ου κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το οποίο έκρινε μη νόμιμο το σχέδιο σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της εταιρείας «Β. Τατούλης και ΣΙΑ Ο.Ε.», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από 7 χρόνια επιτέλους το Ελεγκτικό Συνέδριο έκρινε ότι είναι μη νόμιμο το σχέδιο σύμβασης  για την εκτέλεση έργου μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της εταιρείας “Β. Τατούλης και ΣΙΑ Ο.Ε.”. Η απόφαση αυτή δικαιώνει τον αγώνα της “Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου” και του επικεφαλής της, ο οποίος από το 2012 είχε καταγγείλει ως μη νόμιμες και μη ηθικές ανάλογες συμβάσεις. Για τον αγώνα μας αυτόν είχα συκοφαντηθεί και υβριστεί.

Οφείλω όμως να υπενθυμίσω ότι δυστυχώς τότε όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου της περιόδου 2011-2015, όπως και όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι δεν μιλούσαν και δεν αντιδρούσαν για την κατάσταση αυτή. Όπως βέβαια και όταν στη συνέχεια ανέδειξα τα ζητήματα αποστέλλοντας φακέλους και στην τότε κυβέρνηση, στον Υπουργό Εσωτερικών της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, αλλά και στον γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζή, ουδείς ασχολήθηκε με τις καταγγελίες μου. Βέβαια, όπως λέει και ο λαός μας, “κάλλιο αργά παρά ποτέ”».

 

3 Σχόλια

 1. Ανώνυμος 17 Ιουνίου 2019 σε 00:02 - Απάντηση

  Πω πωωωωωω, τεράστια επιτυχία για την ΛΑ.Ε. (τον δίδυμο αδελφό του σύριζα), ο πρόεδρος της οποίας πήρε επάνω του την αποκλειστική ευθύνη για το κατάμαυρο χάλι τους στις ευρωεκλογές.

 2. Ανώνυμος 17 Ιουνίου 2019 σε 17:50 - Απάντηση

  και στο Λουτρακι που το παιζανε σελεμπριτυ με ψηφους , ποσους ειπαμε πηρανε οι ανταρτες ? χα χα χα !!!!!!!

  • Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2019 σε 16:11 - Απάντηση

   Μην τους ξύνεις τις πληγές κι εσύ ρε φίλε! Περίμεναν το βουλευτιλίκι και τελικά στην ευρωεκλογές προσγειώθηκαν στην πραγματικότητα.