Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Οριστικό: Aυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία

- Advertisement -

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης της εκλογικής επιτροπής, προστίθεται ο ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ στους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ  και οριστικοποιείται το ψηφοδέλτιο στο Νομό Κορινθίας ως εξής:

  1. ΓΚΟΥΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  2. ΘΕΛΕΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ
  3. ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  4. ΤΣΟΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  5. ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
  6. ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κανόνισε Πέτρου να κάνεις 2 στα 2 στις πολιτικές φάπες έφαγες την πρώτη με την ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ σειρά έχει να γυρίσεις και το αλλο μάγουλο για την δεύτερη φαπα

    • Ο συριζα δεν μιλαει για στροφη απο το παλιο, για νεους και αφθαρτους στα ψηφοδελτια; η υποκρισια εδω φαινεται. Οι νεοι και αφθαρτοι ειναι οι ψυχογιος, θελεριτη, τσογκας; γιατι δεν εβαζαν και τον ζερβο ή οσους απο τον συνδιασμο του δεν βγηκαν; φατε σανο προβατα ψηφοφοροι!

  2. Για να δούμε οι βουλευτές του σύριζα με τι μούτρα θα τολμήσουν να ζητήσουν την επανεκλογή τους, αυτοί που ψήφισαν τα μνημόνια που, πριν εκλεγούν, κατέκριναν. Τώρα τι ακριβώς θέλουν? Να επανεκλεγούν για να ικανοποιήσουν και των Αλβανών τις αλυτρωτικές διαθέσεις μετά από αυτές των Σκοπιανών???

    • 16:08 σε αντίθεση με τους βουλευτές της Ν Δ που θα βγουν καμαρωτοι για να ζητήσουν ψήφους χαχα προσοχή στα γιαούρτια Έχετε θρασσος και μιλάτε 40 χρόνια στην εξουσία και για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑΞεχνάτε τον Σαμαρά…Θα έσκιζε και αυτός τα μνημόνια θα καταργούσε το χαράτσι και άλλα πολλάΜια από τα ίδια δυστυχώς και οι δύο…

  3. Οχι ρε 18.57, δεν φταιει για τιποτα ο συριζα. Ολα τελεια τα εκανε. Εσυ εμφανως εισαι πολακικος που δηλωσε πως ο αριθμος των νεκρων στο Ματι αμαυρωνει το εργο της κυβερνησης. Μηπως και για αυτα φταιει ο Σαμαρας; Αλλα μιλας διοτι δεν εχασες καποιον ανθρωπο στην πυρκαγιες. Ας εχανες και ας μιλουσες μετα για τον τσιπρα τον σκαφατο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog