Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σοκ! Πτώμα γυναίκας τυλιγμένο με κουβέρτα βρέθηκε σε πεζοδρόμιο στο Γουδί!

- Advertisement -

Θρίλερ το απόγευμα του Σαββάτου (15.6.2019) στο Γουδί με πτώμα μίας ηλικιωμένης γυναίκας. Τη μακάβρια ανακάλυψη έκανε περαστικός, ο οποίος στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία. Η περιοχή που βρέθηκε η σορός της άτυχης γυναίκας έχει αποκλειστεί. Όλες οι πρώτες πληροφορίες για την σοκαριστική υπόθεση.

Το πτώμα μίας ηλικιωμένης εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (15.6.2019) στο πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης 49 στο Γουδί!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε τυλιγμένη σε μία κουβέρτα και δεμένη με σκοινιά.

Intime News

Οι ίδιες πηγές λένε ότι άγνωστος ή άγνωστοι προσπάθησαν να πάνε αλλού το πτώμα, το οποίο, όπως φαίνεται, τούς έπεσε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Τότε, το εγκατέλειψαν εκεί και έσπευσαν να εξαφανιστούν για να μην γίνουν αντιληπτοί.

Ωστόσο, φέρεται να τους είδε κάποια γυναίκα, η οποία δίνει κατάθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Στο σημείο βρίσκονται ήδη άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι απέκλεισαν το σημείο. Παράλληλα θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν την ταυτότητα του θύματος, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής.

Πληροφορίες, τέλος, υποστηρίζουν ότι η νεκρή ήταν, επίσης, δεμένη χειροπόδαρα και πως δεν φέρει εμφανή σημάδια από κάποιο εξωτερικό τραύμα!

Θεοδόσης Πάνου

Πηγή: newsit.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog