Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Άγιοι Θεόδωροι: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 5ος Ποδηλατικός γύρος

- Advertisement -

Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 στις 10.30π.μ. στην Πλατεία Ντίνου συγκεντρώθηκαν δεκάδες παιδιά και γονείς για να λάβουν μέρος στνο 5ο Ποδηλατικό γύρο των Αγίων Θεοδώρων.

 

 

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων. Σημαντική ήταν η συνεισφορά τόσο των χορηγών όσο και της Δημοτικής Αρχής, της ΕΛ.ΑΣ, του Συλλόγου ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ καθώς και του Ε.Ε.Σταυρού Αγίων Θεοδώρων.

 

 

Παρόντες στην εκδήλωση ο ΔήμαρχοςΛουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης, η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ στο Νομό Κορινθίας Σοφία Αναγνωσταρά, ο Πρόεδρος του Δ.Σ της Δημοτικής Κοινότητας Αγ. Θεοδώρων Άρης Κωσταντής, η Διοικητής του Α/Τ Αγίων Θεοδώρων, ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Σταυρού Αγίων Θεοδώρων Σίμος Σοφός, ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικιστών Δημήτρης Σαρέλας, ο δημοτικός σύμβουλος Α. Μποζίκης και πολλοί ακόμα.

 

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη ποδηλατάδα εντός της πόλης. Τους ποδηλάτες συνόδευαν περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ και όχημα των Δασοπυροσβεστών.

 

 

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε κλήρωση με πολλά δώρα που εξασφάλισε η Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων κυρία Κοκκώνη και μοιράστηκαν κουλούρια και πολλά νερά σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog