Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ

- Advertisement -

Ο Πρέσβης της Τσεχίας JAN BONDY επισκέφθηκε το Λουτράκι προκειμένου να ενημερωθεί για τις νέες δραστηριότητες του Περιφερειακού Τμήματος Λουτρακίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και στη συνέχεια να επισκευθεί τον Δήμαρχο Λουτρακίου Γεώργιο Γκιώνη.

Κατά της διάρκεια της επίσκεψης του σε χώρους του Π.Τ. Λουτρακίου του Ερυθρού Σταυρού είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο χώρο όπου σε καθημερινή βάση το Τμήμα παρέχει γεύματα, δωρεά σημαντικής Επιχείρησης της περιοχής μας, σε χρήζοντες βοηθείας συμπολίτες μας.

Η δράση αυτή υλοποιείται με τη συμμετοχή των Μελών και Εθελοντών του Τμήματος, τους οποίους συνάντησε και συνεχάρη για τις πράξεις τους.

Επίσης συναντήθηκε σε πολύ εγκάρδιο κλίμα με Αξιωματικούς και Στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, με επικεφαλής την Υποδιοικητή Π.Σ. Κορινθίας και τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Περαχώρας. Ο Πρέσβης Bondy είχε εμπνευσθεί και υλοποιήσει σε συντομότατο χρονικό διάστημα τη δωρεά από το Πυροσβεστικό Σώμα της χώρας του προς τον Πυροσβεστικό Σταθμό του γειτονικού Δήμου Μεγαρέων μιας σημαντικότατης δωρεάς πυροσβεστικών και διασωστικών οχημάτων, εφοδίων και εξοπλισμού, αμέσως μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή μας τον περυσινό Ιούλιο.

Εξεδήλωσε τη χαρά του που βρέθηκε ανάμεσα σε ανθρωπιστές Εθελοντές και στη συνέχεια βραβεύθηκε με αναμνηστική πλακέτα από τον Πέτρο Οικονόμου, Πρόεδρο του Τμήματος Λουτρακίου.

Μεταξύ των παρευρισκομένων μελών και στελεχών του Τμήματος, ο φίλος και υποστηρικτής κύριος Κωνσταντίνος Πλαπούτας, Πρόεδρος του Ομίλου Απογόνων Αγωνιστών του 1821, ο οποίος περιέβαλλε με την αίγλη και το κύρος της παρουσίας του την εκδήλωση και ο τ. Βουλευτής Κορινθίας κύριος Κ. Κόλλιας.

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπραβο στον Ερυθρο Σταυρο για την προσφορα του στην πολη μας.Αυτου του ειδους οι δρασεις και εδηλωσεις μας πανε μπροστα.μπροστα.Συνχαρητηρια και στον δημαρχο που δεν αφησε την ευκαιρια προβολης του τοπου μας να παει χαμενη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog