Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Βούλιαξε το Λουτράκι από τουρισμό και παράνομο παρκάρισμα…. (φωτό)

- Advertisement -

Στους 38 βαθμούς Κελσίου το θερμόμετρο το Σαββατοκύριακο που πέρασε και ένας κοντινός θαλάσσιος προορισμός από την Αθήνα, το Λουτράκι (μισή ώρα από την πρωτεύουσα και είσαι στη θάλασσα) βούλιαξε από κόσμο..

Αυτοκίνητα παντού (τα δημοτικά πάρκινγκ άδεια όμως) και η αστυνομία ξήλωσε όλες τις πινακίδες των παράνομα παρκαρισμένων οχημάτων στην παραλιακή του Λουτρακίου, γεμίζονταςστην κυριολεξία ένα πορτ παγκαζ πινακίδες..

 

 

 

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρέπει να ξέρουμε σαν τοπικη κοινωνία τι θέλουμε. Ας ξεκινησουν τα πρόστιμα σε αυτους που εχουν κανει καταληψη οδοστρώματος μς μηχανακια, γλαστρες και τραπεζια(το ειδαμε και αυτο) και μετά προστιμο στους επισκεπτες που καβαλουν τα πεζοδρομια και λοιπα.Το πρόστιμο για καταληψη οδοστρωματος ειναι γυρω στα 400ευρουλακια. Δεν μπορει να ειναι παρκαρισμενες βαρκες στους δρομους της πολης. Ακούς τροχαια? Καθε μαγαζι στον κεντρικό δρόμο, εχει ενα σαραβαλο. που πιανει μια θεση παρκινγκ. Ε ας εχουμε και λιγο φιλότιμο! Δεν αγοεασατςβτους δρόμους.

  2. Όχι φίλε μου τα πρόστιμα και οι πινακίδες πρώτα στα ζώα που νομίζουν ότι έρχονται στη Ζιμπάμπουε.Και το Λουτράκι αυτό το Σαββατοκύριακο δεν βούλιαξε καθόλου σε σχέση με άλλα Σαββ/Κυριακή μην λέμε φανφάρες.

    • Μα τραπέζια στον δρόμο και μου λες πως δεν ειμαστε Ζιμπάμπουε!? Αν το Λουτράκι δεν εχει αναγκη τα ‘ζωα’ (τον τουρισμό δλδ) παω πάσο. Βασικά σταματω τον διαλογο μαζι σας, δεν έχει νόημα να συνομιλω με καποιον που λέει την κυρια πηγη εισοδήματος της πολης μας ζωα. Δεν ψτανεο που εκτοξευσαμε τπυς καφεδες στην παραλια

  3. Καλά κάνουν γιατί κλείνουν όλους τους δρόμους οι Αθηναίοι. Δεν φτάνει που είναι σαν οδηγοί οι χειρότεροι απ όλους παρκαρουν και όπου βρουν στο Λουτράκι ενω διαθέτουμε 2 τεράστια πάρκινγκ. Αλλά όχι ο Αθηναίος αν μπορούσε και μέσα στη θάλασσα να το παρκάρει θα το έβαζε! Στην Αθήνα δεν τολμανε ούτε λεπτό να το βάλουν παράνομα.

    • ε ρε κομπλεξ με τους Αθηναιους .Εσεις θα μιλησετε γ οδηγηση ;; χαχαχα ! Γελασακε !Που τρεμετε να οδηγησετε με το που μπαινετε απο τον Ασπροπυργο .Δειτε τα χαλια σας πως τρακαρετε σε καθε διασταυρωση που εχετε τεραστιους δρομους κ αφηστε τους αθηναιους που ειναι οι επενδυτες στην πολη σας ,με τα σπιτια και τα εξοχικα που φερνουν κοσμο .Τα δικα σας τα παρκαρισματα δεν τα βλεπετε;Καταρχας απο τα 100 μαχανακια αντε ο ενας να φοραει κρανος .Αυτο δεν υπαρχει καν .Για τη σταθμευση τι να πουμε .. Με τα παλιομηχανακια στη σειρα για να πιασετε τις θεσουλες σας να παρκαρετε εξω απο τα κρεβατια σας

  4. Το ίδιο και πολύ χειρότερα στο Σχοινο. Είναι τρελό αυτο που γίνετε καλούμε τα μαγαζιά κόσμο για να δουλέψουν και ΚΑΛΛΑ κάνουν και στο τέλος ταλαιπωρούν το κόσμο. Οι επαγγελματίες που οικόπεδα να τα ανοίξουν και όσοι δεν έχουν να νοικιάσουν. Στο τέλος θα σταματήσουν να ερχετε ο κόσμος.

  5. εχει δικιο ο φιλος πιο πανω !κ οι ντοπιοι δεν πανε πισω …βαζουν μηχανακια καθετα να πιανουν τις θεσεις τους οταν γυρνανε ! Στην Μ.Αλεξανδρου στην αρχη της δεν υπαρχει θεση για το μισο τετραγωνο επισης τα αγγουρακια καταλαμβανουν το πεζοδρομιο κ οι πελατες και οι πεζοι αναγκαζομαστε να περπαταμε στον δρομο . ας το δει αυτο η αστυνομια !!!!τι να πουμε για τις αλλες καθετους που δεν εχει καν πεζοδρομιο δεντρα κ αγριαδες απο την μια κ καβαλημενα αμαξια απο την αλλη

  6. Σε όλες τις τουριστικές πόλεις γίνεται το αδιαχώρητο απο αυτοκίνητα αυτούς τους μήνες. Όταν αδειάζει ολη η Αθηνα το καλοκαίρι, γεμιζουν κάποιες άλλες περιοχές. Επίσης, στο Λουτρακι ισχύει το προτεραιοτητα εχει αυτος που ειναι απο το χωριο, μετα απο το διπλανό χωριό και μετά ο ΄ξενος΄ ,οποτε ας αφήσουμε ποιοι ειναι οι χειροτεροι οδηγοι. Ουτε στοπ, ουτε διαβαση..ουτε τιποτα δεν σεβομαστε στο Λουτρακι. Κοιτατε να κανετε τον σταυρο σας με τους Αθηναιους που ερχονται και τα ακουμπάνε και αφηστε τα κομπλεξ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog