Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η Πελοπόννησος στους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου για το 2019

- Advertisement -

Tην πολύπτυχη ομορφιά της Πελοποννήσου παρουσιάζει ο ταξιδιωτικός οδηγός Conde Nast Traveller.

Μεταξύ των καλύτερων προορισμών του κόσμου για διακοπές το 2019 περιλαμβάνει την Πελοπόννησο ο ταξιδιωτικός οδηγός Conde Nast Traveller.

Στην ιστοσελίδα σημειώνεται ότι σε αντίθεση με το πλήθος τουριστών που συρρέουν σε δημοφιλή ελληνικά νησιά, όπως η Σαντορίνη και η Μύκονος, η Πελοπόννησος συγκεντρώνει εκείνους που θέλουν να ανακαλύψουν την ηπειρωτική Ελλάδα.

Το CNT παρατηρεί πως τα τελευταία χρόνια στη Μεσσηνία λειτουργεί το Costa Navarino που προσελκύει σημαντικό αριθμό επισκεπτών, ενώ στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας προσγειώνονται πλέον και απευθείας πτήσεις από το εξωτερικό.

Αναφέρεται ακόμα ότι η περιοχή είναι διάσημος προορισμός ευεξίας και καλής φυσικής κατάστασης από την αρχαιότητα. Σημειώνεται ακόμα η παράδοση της Πελοποννήσου στην οινοποιία.

Μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα στέκεται στην Αρχαία Ολυμπία, στην παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, την Κουρούτα, αλλά και την Καρδαμύλη.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους προορισμούς που προτείνει το CNT για το 2019, περιλαμβάνουν τα τουρκικά παράλια, την Αίγυπτο, τη Ματέρα της Ιταλίας, το Περθ της Αυστραλίας, τα Χάιλαντ της Σκωτίας, το νησί του Αγίου Βαρθολομαίου στην Καραϊβική, τη γαλλική πόλη Αρλ, τη Βάλε ντε Γκουαδελούπε στο Μεξικό, τη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ, την Ταϊτή, τη Μοζαμβίκη, τη Ναμίμπια, την πόλη Τσενγκτού της Κίνας, την Τρανσυλβανία της Ρουμανίας, την Παταγονία, τη Βομβάη της Ινδίας, τη Σιγκαπούρη και την Τασμανία.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μήπως τελικά η “Μυθική Πελοπόννησος” και η δουλειά που έκανε ο Τατούλης τα τελευταία χρόνια και το τρέξιμο κάποιων περιφερειακών συμβούλων στο εξωτερικό, απέδωσαν καρπούς? Μήπως δεν ήταν μόνο λόγια όπως θέλησε να υποβαθμίσει και να μηδενίσει ο κ. Νίκας το έργο της περιφέρειας?

  2. ΠΟΙΟΣ ΝΙΚΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΆΡΟΝ ΆΡΟΝ ΚΆΤΩ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΒΔΌΜΑΔΑ ΠΑΛΙ Ο ΠΕΤΡΑΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΤΡΑΝ ΣΕ ΦΆΓΑΝΕ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΙΌ ΚΟΜΜΑΤΙΚΆ ΜΥΑΛΆ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ ΌΧΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎ ΑΛΛΑ ΌΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

  3. Καλά τα λες φίλε μου 7,13. Το θέμα είναι ότι ενώ έπεισαν τα στελέχη της Νδούλας και ο ίδιος ο Μητσοτάκης να ψηφίσει ο κόσμος Νίκα, τώρα τουμπεκί όλοι τους. Κουβέντα για τον κολλητό του Νίκα το Δε΄δε που ετοιμάζει για αντιπεριφερειάρχη. Περιμένουν να περάσουν οι εκλογές για να το ανακοινώσουν. Τι έχει να πει τώρα ο Μητσοτάκης?Κι εμείς θα τρώμε χορτάρι πάλι και θα μας φταίνε για όλα οι άλλοι!!!!!!!!!!

  4. Σωστός ο φιλος 23.52. Αλλά ο κόσμος κοιτάζει το ατομικό του συμφέρον αδιαφορώντας για το γενικό. Και ο Τατούλης έκανε δουλειά για το γενικό όφελος. Ας μην κατηγορήσω τον Νίκα, αλλά θα τον δούμε σύντομα κι αυτόν, πριν το τέλος της τετραετίας. Μακάρι να τα καταφέρει καλύτερα από τον Τατούλη ο άνθρωπος, αλλά εδώ είμαστε να το δούμε και φυσικά να τον συγχαρούμε και να τον ξαναψηφίσει η Πελοπόννησος αν πετύχει. Κι εγώ μαζί να τον ψηφίσω αν αποδειχτεί όντως ικανότατος. Ήδη όμως πριν εκλεγεί, ξεκίνησε με δήλωση εις βάρος του από τον σαϊτοπόλεμο, γιατί τίποτα δεν υπερέχει της ανθρώπινης ζωής. Αθώος εικονολήπτης χάθηκε γιορτινές ημέρες και απολύτως άδικα.

  5. Μαριάννα ακούει? Ποιά η θέση της ΔΗΜΤΟ Λουτρακίου γι΄αυτά που αναφέρονται παραπάνω???????Νίκα και ξερό ψωμί Μαριάννα προεκλογικά. Τώρα τί?????Τι γνώμη έχεις για τον Δέδε?Για το ψηφοδέλτιο?Κανένα σχόλιο?????

  6. ΔΗΛΑΔΉ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ. ΔΕΔΕ ΘΑ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΘΈΜΑΤΑ ΤΗΣ. ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΝΙΚΆ ΛΊΓΟ ΟΞΎΜΩΡΟ Ο ΟΔΙΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΦΙΛΙ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΈΝΗ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΤΕΑΙΤΕΡΩ ΠΕΡΙΘΏΡΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΎΛΕΨΕ ΚΑΛΆ Ο ΔΕΔΕΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΈΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΆΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΊ ΣΕ ΚΆΠΟΙΑ ΘΈΣΗ ΑΛΉΘΕΙΑ ΤΙ ΈΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΚΑ ΜΟΥΡΙΚΗΣ ΒΥΤΙΝΙΩΤΗΣ ΓΚΙΟΛΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog