Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνέντευξη Τύπου για το Cosmogym Summer 4ALL που θα γίνει στο Λουτράκι (video)

- Advertisement -

Kοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019   ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Σάκης Παπαθανασίου, ο Πρόεδρος της οργανωτικής Επιτροπής κ. Σκουτέρης Συμεών και ο Διευθυντής Αθλητικού Τμήματος της Sportcamp AE κ. Πελέκης Χαράλαμπος.

Mία μεγάλη αθλητική διοργάνωση, το Cosmogym Summer 4ALL, ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός με διεθνείς συμμετοχές θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι από τις 30 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου 2019 και αναμένεται να φιλοξενήσει 400 συμμετέχοντες.Λαμβάνει χώρα για δεύτερη φορά στο Δήμο μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με την  Sportcamp ΑΕ και υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και ο Loutraki Tourism Organization (Οργανισμός Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Λουτρακίου).

To Cosmogym Summer 4all λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο του Cosmogym Festival – Contest που αποτελεί μία σειρά αθλητικών-καλλιτεχνικών-μορφωτικών γεγονότων που λαμβάνουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

 

Το Cosmogym “Summer 4all” πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, με στόχο τη συγκέντρωση συμμετεχόντων από όλο τον κόσμο, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα καθημερινά τους προγράμματα, ομαδικής εμφάνισης σε διεθνές επίπεδο.

Με παρουσιάσεις, δραστηριότητες και πάρτι, το Cosmogym Summer 4all είναι ένα τεράστιο κοινωνικό μη-ανταγωνιστικό γεγονός για όλους τους ανθρώπους, όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Το καλοκαίρι το καλοκαίρι του Cosmogym 4all θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι, στις 30 Ιουνίου – 5 Ιουλίου και θα φιλοξενήσει 400 συμμετέχοντες.

Cosmogym Summer 4ALL : Mία μεγάλη αθλητική διοργάνωση στο Λουτράκι 30/6-5/7

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog