Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 9% στη ΝΔ με αυτοδυναμία

- Advertisement -

Αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία με 9% προβάδισμα από το ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της Pulse που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ, ενώ η διαφορά με αναγωγή χωρίς τους αναποφάσιστους φτάνει στο 10%.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η ΝΔ θα συγκεντρώσει 155 έως 164 έδρες στην επόμενη Βουλή, η οποία αναμένεται να είναι πεντακομματική, εξακομματική ή επτακομματική.

Στο σενάριο όπου στη βουλή εισέρχονται 7 κόμματα η κατανομή των εδρών διαμορφώνεται ως εξής: ΝΔ: 155, ΣΥΡΙΖΑ: 78, ΚΙΝΑΛ: 20, ΚΚΕ:15, Χρυσή Αυγή: 12, Ελληνική Λύση: 12, ΜεΡΑ25: 12. Στο σενάριο της εξακομματικής βουλής η κατανομή των εδρών έχει ως ακολούθως:

ΝΔ: 159, ΣΥΡΙΖΑ: 82, ΚΙΝΑΛ: 21, ΚΚΕ: 15, Χρυσή Αυγή: 12, 6ο κόμμα: 11. Στο σενάριο της πεντακομματικής βουλής οι έδρες κατανέμονται ως εξής: ΝΔ: 164 ΣΥΡΙΖΑ: 85 ΚΙΝΑΛ: 22 ΚΚΕ: 16 Χρυσή Αυγή: 13.

Σύμφωνα με την Pulse, με αναγωγή επί των εγκύρων, χωρίς τους αναποφάσιστους, η ΝΔ αναμένεται να κινηθεί μεταξύ του 36,4 και του 41,6%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ του 26,6 και του 31,4%, και η διαφορά φτάνει στις 10 ποσοστιαίες μονάδες.

Με αναγωγή επί των εγκύρων τα κόμματα λαμβάνουν τα ακόλουθα ποσοστά: ΝΔ: 36 %, ΣΥΡΙΖΑ: 27%, ΚΙΝΑΛ: 7%, ΚΚΕ: 5%, Χρυσή Αυγή: 4%, Ελληνική Λύση: 3,5%, ΜεΡΑ25: 3,5%.

 

Παρέχεται από: 24 Media Digital S.A.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ακόμη στο 27% οι συριζαίοι μετά από τόσα ψέμματα και υποκρισία? Πολλοί δηλαδή οι βολεμένοι σαν την κόρη της κυρά Τασίας, τον Καρανίκα και τον Πετσίτη. Ο Πετσίτης θα έρθει άραγε να ψηφίσει ή θα μείνει κλεισμένος στο κυπραϊκό καβούκι του για να μην τον τσακώσουν και αρχίσει να βγάζει βρώμα για το ποιών εντολές εκτελούσε?

  2. Ποιος μιλάει.. Ρε σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλιΑπό το 74 έως το 2015 είχαν βολεύει εκατομμύρια πασοκονδητων και μιλάς βρε γίδι;Ρε ουστΤι επιδόματα έπαιρνες ρε βολεψακια;

    • Στροφή από το παλιό και αξιοκρατία δεν έλεγε ο φύρερ σας ρε ροζ μπολσεβίκε ? Μήπως έχεις μνήμη ψαριού ή ύφος ροφού?

    • Το γιδι μαλλον είσαι εσύ, τσαμπα βριζεις τον άνθρωπο. Ο συριζα μαζεψε και μαζευει τους πασοκους και τους πρωην συνδικαλιστες-πασοκους. Ο Τσιπρας που δεν ξερει ουτε τα ελληνικά νησια να κατονομασει (τι θρασος να ασχοληθεί με την Μακεδονία) βολεψε σε νευραλγικες θεσεις κολλητούς και γκομενες, λες και η ελληνικη κυβερνηση είναι κολομπαρο και μαζεψε τα φιλαρακια για μεροκάματο! Ντρέπομαι για αυτους που υποστηρίζουν αυτον τον ανθρωπο ακομα! Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου

  3. Ποτέ η αριστερά δεν απολογείται για κάτι και δεν απαντάει σε ο,τιδήποτε. Την ίδια στείρα τακτική του στυλ: “γιατί, οι άλλοι τι έκαναν?” ακολουθεί και ο 16.45. Ας του απαντήσουμε λοιπόν: υποτίθεται ότι ο σύριζα κέρδισε την ψήφο του Έλληνα φορολογουμένου πολίτη επειδή έλεγε πως θα πατάξει την διαφθορά και πως θα δημιουργήσει κάτι καινούριο αξιοκρατικότερο. Αφού λοιπόν και οι άλλοι διόριζαν ημετέρους, και οι άλλοι είχαν νεκρούς σε πυρκαγιές, όπως είπε ο Τσίπρας, τότε γιατί να μην γυρίσουμε πίσω στους άλλους, αφού τουλάχιστον αυτοί οι άλλοι δεν αύξησαν τον ΕΝΦΙΑ, δεν ανέβασαν τον ΦΠΑ στο 24% ακόμη και στα ακριτικά νησιά, δεν μας επέβαλαν τέλος σακκούλας, δεν μας αύξησαν την εισφορά αλληλεγγύης, δεν τριπλασίασαν τα διόδια σε όλη τη χώρα, δεν δήλωναν υπέρ των τρομοκρατών και αναρχικών? Το μη χείρον, βέλτιστον. Χίλιες φορές με τους άλλους λοιπόν αφού μπορεί σε όλα να ήταν ίδιοι, αλλά φόρους τουλάχιστον πληρώναμε λιγότερους.

  4. Όλους εσάς που κράζετε το ΣΎΡΙΖΑ και τον Τσίπρα χωρίς κανένα επιχείρημα πραγματικά δε σας καταλαβαίνω. Μόνο σας συμπαραστάτης η αντισυριζα μανία και προπαγάνδα των τελευταίων ετών. Και έρχεστε τώρα να υποστηρίξετε πως τα πράγματα προ ’15 ήταν καλύτερα, λες και έχετε τόσο κοντή μνήμη ( μάλλον θα θέλατε να είχατε). Πολιτικά λάθη έκανε, εγκλήματα όπως οι προκάτοχοι του όχι. Και όσο και αν σας ενοχλεί είναι εκείνος που έβγαλε την Ελλάδα από τα μνημόνια και την επιτροπεία και είμαστε σε θέση να ψηφίζουμε σήμερα για προγράμματα που δεν χρειάζονται την άμεση έγκριση από την ΕΕ. Βέβαια ο Μητσοτάκης για να φέρει τα τις ελαφρύνσεις και την ανάπτυξη του δηλώνει πως θα δελεάσει πρώτα τους εταίρους. Τι να εννοεί άραγε??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog