Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τέλος ο Α.Ο.Περαχώρας;;;

- Advertisement -

Σε κρίσιμο σημείο έχει φθάσει η ομάδα της Περαχώρας και η συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα της β κατηγορίας Κορινθίας μοιάζει ακατόρθωτο.
Προβλήματα που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν όπως η έλλειψη γηπέδου στο χωριό και το κυριότερο η έλλειψη γηγενών παίκτων αναγκάζει την διοίκηση να βάζει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη κάτι που δεν είναι εύκολο.
Το 2015 αγωνιζοντουσαν στην ομάδα 12 Περαχωριτες οι 11 έχουν σταματήσει και δυστυχώς δεν φαίνεται να υπάρχει από πίσω νέα ποδοσφαιρική φουρνιά.
Τα είκοσι παιδάκια από 8 χρόνων έως 14 θέλουν χρόνια για να μπορέσουν να ψηθούν ποδοσφαιρικά κάτι που θα κοστίζει πολύ ακριβά στην οποιαδήποτε διοίκηση που θ αναγκάζεται να έχει παίκτες από άλλα μέρη.
Απογοητευτική και η τελευταία γενική συνέλευση με μόλις 12 Περαχωριτες (μαζί με την σημερινή διοίκηση) να ενδιαφέρονται για το μέλλον της ομάδα.
Ευχή του φιλαθλου κόσμου της Κορινθίας ειναι η ομάδα της Περαχώρας που για τρία χρόνια στη β κατηγορία αποσπούσε κολακευτικά σχόλια με κορυφαίο γεγονός στα μέσα Ιανουαρίου σε γκάλοπ που έγινε ψηφίστηκε μέσα στις 6 καλύτερες ομάδες όλης της Κορινθίας για την ποδοσφαιρική της ποιοτητα να συνεχίζει να αγωνίζεται στα Κορινθιακά γηπεδα

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΡΙΜΑ θα ακολουθήσουν και άλλες ομάδες..Ήδη από πέρυσι τα Εξαμηλια ο Α.Ο Λεχαίου ο Ποσειδώνας ο Κουταλάς ο Φωκάς δεν συμμετείχαν η εγκατέλειψαν στην συνέχεια.Το Σπαθοβούνι αγωνίστηκε στην γ κατηγορία το ίδιο ακούγεται για το Ζευγολατιό δυστυχώς θα δούμε και άλλες ομάδες να μην συμμετέχουν…

  2. Ότι ακούς στον γείτονα ετοιμάσου και για σένα , αν φύγουν 3 άτομα που σπρώχνουν χρήμα έτοιμη είναι και αλλη ομάδα στον δημο μας , προσοχή ⚠ κίνδυνος!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog