Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μαριλένα Σούκουλη: «Τα χωριά μας, οι ρίζες μας, ο πλούτος μας»

- Advertisement -

Τα χωριά μας ήταν, είναι και θα είναι πάντα ένα φιλικό καταφύγιο των αναμνήσεων μας. Μια ανάσα ζωής από τους εξαντλητικούς ρυθμούς των αστικών μας κέντρων.
Αλλά τα χωριά μας δεν είναι μόνο αυτό !
Είναι πολλά περισσότερα !
Προσωπικά πίστευα και πιστεύω ότι αποτελούν ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα για να αναγεννήσουμε την τραυματισμένη μας οικονομία. Μπορούν να αποτελέσουν μικρούς οικονομικούς πόλους της αναπτυξιακής δυναμικής του Τόπου μας. Από τα αγροτικά μας προϊόντα με την υψηλή διατροφική τους αξία μέχρι την ποικιλία των εναλλακτικών μορφών του τουριστικού μας προϊόντος, από τα σημεία αναφοράς της μοναδικής περιβαλλοντικής ομορφιάς του τόπου μας μέχρι τη μοναδική αρχιτεκτονική τους, τα χωριά μας κρατούν έναν πλούτο μέσα τους που δυστυχώς τα σύγχρονα αστικά κέντρα της χώρας μας δεν διαθέτουν.
Το κυριότερο όμως έχουν ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τι θα πει σκληρή και παραγωγική εργασία.
Με αυτούς τους Ανθρώπους , στον Φενεό, στη Στυμφαλία, στο Αγγελόκαστρο, στο Σοφικό και γενικά σε όλη την ορεινή μας Κορινθία συναναστρέφομαι , συνεργάζομαι σχεδόν μια 20ετία , είτε ως υπεύθυνη Μηχανικός Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, είτε ως Νομαρχιακή και Περιφερειακή Σύμβουλος, προσπαθώντας πάντα να αναδείξουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο που μπορούν να παίξουν στην Ελληνική οικονομία.
Με αυτούς τους ανθρώπους, που έχουν μάθει να δημιουργούν και να εργάζονται για να προκόψουν, που γνωρίζουν ότι η σκληρή εργασία θα τους προσφέρει αυτό που επιθυμούν και όχι η προσδοκία της επίτευξης του μεγαλύτερου κέρδους με την ελάχιστη προσπάθεια, μ’ όλους αυτούς θα πορεύομαι και στο μέλλον.
Αυτός ο συνδυασμός αποτελεί μια ουσιαστική και πρακτική απάντηση για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε απέναντι στα προβλήματα του Τόπου μας.
Αποτελεί ένα καλό παράδειγμα.
Αγαπητές και αγαπητοί αναγνώστες, φίλες και φίλοι,
αυτό πρεσβεύω ως πολίτης αλλά και ως υποψήφια βουλευτής Κορινθίας με τη Νέα Δημοκρατία. Τα χωριά μας είναι οι ρίζες μας αλλά και ο πλούτος μας και θα εργαστώ καθημερινά με συνέπεια και σθένος για να δικαιώσω τις υψηλές προσδοκίες σας προς το πρόσωπο μου.

Τα χωριά μας είναι το στήριγμα μας και είμαι σίγουρη ότι θα βοηθήσουν καθοριστικά για να σηκώσουμε τη Πατρίδα, τη Κορινθία ψηλά. Τώρα είναι η ‘Ωρα.
Σούκουλη Βιλιάλη Μαρία Ελενη (Μαριλένα)
Υποψήφια Βουλευτής Κορινθίας-Νέα Δημοκρατία

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog