Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ολοκληρώθηκε το 16ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ OPEN TΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΑΝΔΡΩΝ «ΠΑΥΛΕΙΑ»

- Advertisement -

ΜΕ ENAN ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚO ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 16ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ OPEN TΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΑΝΔΡΩΝ «ΠΑΥΛΕΙΑ» ΤΟΥ Ο.Α.Κ.

Ολοκληρώθηκε το 16ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ OPEN TΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΑΝΔΡΩΝ «ΠΑΥΛΕΙΑ»που διοργάνωσε και φέτος στις εγκαταστάσεις του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου με την διεξαγωγή του τελικού αγώνα  το  Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα.

 Οι πολλές δηλώσεις συμμετοχής προδιέθεταν την επιτυχία και της φετινής διοργάνωσης.

Η άρτια οργάνωση ήταν για άλλη μια χρονιά το θέμα συζήτησης μεταξύ των αθλητών, καθώς τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Διοικητικού Συμβουλίου υπερέβαλαν εαυτό και φρόντισαν να εξασφαλίσουν ιδανικές συνθήκες, τόσο για τους αθλητές όσο και για το κοινό, του οποίου η προσέλευση ήταν και φέτος αθρόα. Στις εφτά μέρες που διήρκεσε το τουρνουά  αγωνιστήκαν στα γήπεδα της Κορίνθου πολλοί από τους σημαντικότερους έλληνες τενίστες και το Κορινθιακό κοινό ήταν εκεί για να χειροκροτήσει τις προσπάθειές τους με αποκορύφωμα την πρωτοφανή προσέλευση την ημέρα του τελικού!!

Ο τελικός αγώνας διεξήχθη τo Σάββατο το απόγευμα μεταξύ των  ΧρήστουΑντωνόπουλου και Σταμάτη Καπίρη με τον πρώτο να επικρατεί με σκορ 64/63.

Κατά την εντυπωσιακή τελετή έναρξης του τελικού, πήρε τον λόγο ο πατήρ Παύλος ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του σεβασμιότατου Μητροπολίτη, είπε δυο λόγια για τον πολιούχο της πόλης Απ. Παύλο, προς τιμήν του οποίου  γίνεται το συγκεκριμένο τουρνουά και στη συνέχεια μαζί με τον πρόεδρο του Ο.Α.Κ. έδωσαν στους δύο φιναλίστ από μία εικόνα του Αποστόλου .

Αμέσως μετά την λήξη του τελικού ξεκίνησε η φαντασμαγορική τελετή λήξης. Αρχικά, ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου κος Γιώργος Κεφερλής μαζί με όλο το διοικητικό συμβούλιο και τα παιδιά του ομίλου έσβησαν την τούρτα για τα 40 χρόνια που κλείνει φέτος ο Ο.Α.Κ. και στη συνέχεια παίρνοντας τον λόγο συνεχάρη τους δύο φιναλίστ για τον καταπληκτικό τελικό που χάρισαν στο κοινό  και κράτησε το ενδιαφέρον όλων μέχρι και τον τελευταίο πόντο,  αλλά και όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στους ανθρώπους που έκαναν εφικτή μια τόσο μεγάλη  διοργάνωση όπως είναι το τουρνουά «ΠΑΥΛΕΙΑ» υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο πανελλήνιο βαθμολογούμενο τουρνουά.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε  για άλλη μια φορά την οργανωτική επιτροπή, τους προπονητές του ομίλου, την επιδιαιτήτρια, τους διαιτητές, το σώμα εθελοντών σαμαρειτών , τα ball kids για την πολύτιμη βοήθειά τους,  τους χορηγούς των αγώνων (ΔΙΩΡΥΓΑΚΟΡΙΝΘΟΥ, CASINO LOUTRAKI, ΤΑΓΑΡΑΣ, ΚΟΡΙΝΤΗΙΑΝ PALACEPIZZA FAN,KANDAYLOSPASTEL, ΘΥΡΕΑ, EUROFARMA, ΥΑΣ, ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΚΗΣ, MY TRAINER, ΟΜΟΡΦΗ ΩΡΑ, ΑΦΟΙ ΚΕΦΕΡΛΗ Ο.Ε., ΑΝΘΟΚΗΠΙΟ ΑΣΛΑΝΗΣ, G4S AG GROUP SECURITY) και ιδιαίτερα θερμά το κορινθιακό κοινό και ξεχωριστά τα μέλη του Ο.Α.Κορίνθου, που αναγνωρίζοντας τους κόπους της διοίκησης, την ανταμείβουν με την μεγάλη παρουσία τους στους αγώνες αλλά και με την μεγάλη συμμετοχή τους στις τάξεις του ομίλου υποσχόμενος παράλληλα ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια.

Ακολούθησε η απονομή των επάθλων στους δύο φιναλίστ από τον Δήμαρχο Κορινθίων κο Αλέξανδρο Πνευματικό και τον Αντιδήμαρχο κο Χρήστο Μελέτη, κατά την οποία ο Χρήστος Αντωνόπουλος δήλωσε ότι είναι ευτυχής που αναδείχθηκε νικητής και ότι περιμένει με ιδιαίτερη ανυπομονησία την επόμενη χρονιά την διεξαγωγή αυτού του τουρνουά. Η αιτία για αυτό είναι η όλη φιλοξενία και αντιμετώπιση που έχει από τους διοργανωτές αλλά και η αγάπη των Κορινθίων. Τόνισε μάλιστα ότι διαπιστώνει με χαρά ότι το τουρνουά γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερο και προσελκύει όλο και περισσότερους αθλητές και γι αυτό συνεχάρη ιδιαίτερα το Δ.Σ του Ο.Α.Κ . Ο Σταμάτης Καπίρης με τη σειρά του συνεχάρη τον Χρήστο Αντωνόπουλο για την επικράτηση του, ευχαρίστησε τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής και το κορινθιακό κοινό για την άψογη φιλοξενία και υποσχέθηκε να γυρίσει του χρόνου εδώ και να προσπαθήσει να πάρει τον τίτλο αυτός.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης και παίρνοντας το λόγο ο δήμαρχος, συνεχάρη τους δύο φιναλίστ, το Δ.Σ του ομίλου για την άψογη διοργάνωση και το κορινθιακό κοινό που στήριξε με την μεγάλη παρουσία του όλες αυτές τις μέρες  το τουρνουά .

Τέλος, ιδιαίτερη και πολύ συγκινητική στιγμή της τελετής, ήταν αυτή  στην συνέχεια κατά την οποία ο Ο.Α.Κ. τίμησε το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» δια μέσου του προέδρου του, κου Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου, για το πολύπλευρο έργο που έχει αναπτύξει ο οργανισμός εδώ και πολλά χρόνια και την ανιδιοτελή προσφορά του στην κοινωνία μας. Μάλιστα ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου ανακοίνωσε στον κο Γιαννόπουλο την απόφαση του συλλόγου να φιλοξενήσει καθόλη τη νέα αθλητική χρονιά αφιλοκερδώς όποιο παιδί του οργανισμού θελήσει να παρακολουθήσει τα μαθήματα και τις δραστηριότητες του ομίλου, τονίζοντας πως το όραμα του ΟΑΚ δεν περιορίζεται μόνο στο αθλητικό αλλά και στο κοινωνικό  έργο.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μετά το τέλος των αγώνων οι παραβρισκόμενοι διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ με το catering που είχε ετοιμάσει η οργανωτική επιτροπή, μια προσφορά των  εταιρειών PIZZA FANKORINTHIAN PALACE, ΘΥΡΕΑΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ CAFÉ-FOOD, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΑΥΚΙΩΤΗ!!

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog