Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αλλαγή ηγεσίας στο Rotary club “Κόρινθος ” με επιφανείς προσωπικότητες από την Κορινθιακή κοινωνία

- Advertisement -

Αλλαγή ηγεσίας στο Rotary club “Κόρινθος ” με επιφανείς προσωπικότητες από την Κορινθιακή κοινωνία και φίλους Ροταριανούς  απ’ όλη την Ελλάδα .

Οι στόχοι που έθεσε η νέα πρόεδρος κα Γιώτα Μπάγκα είναι αρχικά η σύσφιξη των σχέσεων των μελών του ομίλου μεταξύ τους, η αύξηση του αριθμού τους, η ενίσχυση των σχέσεων του ομίλου με άλλους ομίλους ανά την επικράτεια, η διάδοση του έργου του ομίλου στους πολίτες της Κορινθίας, η επαύξηση του ανθρωπιστικού χαρακτήρα  του  με έμφαση το παιδί, την οικογένεια και τον πολιτισμό.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Club Hotel Casino Loutraki παρουσία του διοικητή της 2470 Περιφέρειας του Διεθνή Ρόταρυ κ. Θεοδώρου Πανάγου.

Bραβεύτηκαν χορηγοί του Ομίλου, ο Κορίνθιος μουσικός Νίκος Ξανθός και ο αστυνομικός διευθυντής Ταξίαρχος Σπύρος Σκλάβος που δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους για την αναγνώριση αυτή.

Άλλη μια κορυφαία στιγμή ήταν όταν όλοι οι παρόντες αποθέωσαν τον Λουτρακιωτη παγκόσμιο πρωταθλητή Αντώνη Μερλο που λάμπρυνε με την παρουσία του τη βραδιά.

Το παρών επίσης έδωσαν και ο γνωστός Χρήστος Μπάρκας από το Master Chef  που τον έμαθε όλη η Ελλάδα ως Κρατς , ο πρόεδρος Γιανγκ και ο  σεφ  Αλέξανδρος Κασκουτας.

Η νέα πρόεδρος κ. Μπάγκα επιφύλαξε και μια έκπληξη στο συνάδελφό μας Θύμιο Τσαρμπό,τον οποίο και τίμησε για την προσφορά του στον Ροταριανό Όμιλο της Κορίνθου

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog