Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τρία υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα απέκτησε ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Tρία υπερσύγχρονα αυτόματα απορριματοφόρα παρέλαβε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, παρουσία του Δημάρχου Γεωργίου Γκιώνη, του αρμόδιου αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Πέρρα Σωτήρη, αλλά και των αντιδημάρχων Παπαθανασίου, Παντελέου και Ράτη.
Το οχήματα πληρούν τις προδιαγραφές σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες, χαμηλής εκπομπής ρύπων, σχεδόν αθόρυβης λειτουργίας, συνδυάζουν  τη γρήγορη αποκομιδή και την επαρκέστατη χωρητικότητα σε απορρίμματα, ενώ πρόκειται για τις πλέον ενδεδειγμένες και κατάλληλες μονάδες μηχανολογικού εξοπλισμού όσον αφορά στα μέτρα ασφαλείας για τους εργαζόμενους.

Τα απορριματοφόρα διαθέτουν κάμερα ασφαλείας στο πίσω μέρος και έχουν τη δυνατότητα πλύσης των κάδων.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δημάρχου κ. Γιώργου Γκιώνη αποκτήθηκαν με Leasing (180.000 ευρω ετησίως για 5 έτη) . Μετά την πενταετία θα ανήκουν στο Δήμο.

Μετά από σχετική πρόταση του αντιδημάρχου, και τη σύμφωνη γνώμη του δημάρχου,για την απόκτησή τους, τα απορριματοφόρα αυτά θα μειώσουν κατά πολύ τα έξοδα του δήμου για συντηρήσεις και επισκευές που χρειάζονταν τα παλαιότερα οχήματα όπως δήλωσε ο κ. Πέρρας.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog