Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Eκτός περιφερειακού συμβουλίου ο Σωτήρης Μουρίκης

- Advertisement -

Mόλις χθες Τρίτη 16 Ιουλίου ανακοινώθηκαν επίσημα από το Πρωτοδικείο της Τρίπολης οι έδρες που καταλαμβάνει ο κάθε συνδυασμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ανά νομό.  Πέρασε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, δημιουργώντας μία πανελλήνια πρωτιά για να μπορέσουμε να μάθουμε ποιοι εκλέγονται τελικά.
Δυστυχώς παρά τους 4.271 ψήφους που συγκέντρωσα δεν θα είμαι στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στο πλευρό του Παναγιώτη Νίκα, που πίστεψα και πιστεύω.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με στήριξαν με την ψήφο τους σε μία εξαιρετικά δύσκολη εκλογική αναμέτρηση και να τους υποσχεθώ ότι από όποια θέση και να βρίσκομαι ,θα υπερασπίζομαι την Κορινθία και τους Κορίνθιους πολίτες.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κύριο Παναγιώτη Νίκα για την τιμή που μου έκανε να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο της Κορινθίας και πως θα βοηθήσω από οποιαδήποτε θέση χρειαστεί την υλοποίηση του προγράμματος της “Πρωτοβουλίας για την Πελοπόννησο” που θα φτάσει την Πελοπόννησο στην θέση που της αξίζει.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

ΜΟΥΡΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog