Ένα αφιέρωμα που αποτελεί πρώτης τάξεως διαφημιστική προβολή για το Λουτράκι και μάλιστα σε έναν από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, ο Alpha TV στο πλαίσιο της ενότητας του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων με τίτλο “Κοντινοί Προορισμοί”, μετέβη στο Λουτράκι με πλήρες συνεργείο και πραγματοποίησε αναλυτικό ρεπορτάζ. Επικεφαλής του συνεργείου, η δημοσιογράφος Κατερίνα Αθανασιάδη, η οποία δήλωσε ενθουσιασμένη από τις δυνατότητες που προσφέρει ο προορισμός μας στους επισκέπτες, ενώ η ίδια έλαβε μέρος σε πληθώρα δραστηριοτήτων που υλοποιούνται στην περιοχή. Συναρπαστικές βόλτες στα Γεράνεια και τη Λίμνη Βουλιαγμένης με οχήματα buggies, βόλτα με σκάφος από το Λουτράκι στη Λίμνη βουλιαγμένης και κατόπιν στις πανέμορφες παραλίες Στέρνα, Σπηλιά της Φώκιας και Μυλοκοπή, ποδηλατικές διαδρομές μέσα στη φύση των Γερανείων και τον Αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου και θαλάσσια σπορ, ήταν μερικά από τα εντυπωσιακά highlights του ρεπορτάζ.
Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου έχει προβεί σε εκτενείς ενέργειες δικτύωσης με ΜΜΕ εθνικής εμβέλειας, τηλεοπτικά, έντυπα και ηλεκτρονικά. Αποτέλεσμα, η άνευ κόστους συνεχής προβολή του προορισμού μας με μέγιστο αντίκτυπο για την τουριστική προώθηση του Δήμου μας.

Απόδραση στο Λουτράκι!

Απόδραση στο Λουτράκι και τη Λιμνοθάλασσα Ηραίου! Γιατί;; Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ από την δημοσιογράφο Katerina Athanasiadi που προβλήθηκε στις 13/07 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha TV και θα βρείτε πολλούς και συναρπαστικούς λόγους για να εξερευνήσετε την περιοχή μας!

Δημοσιεύτηκε από Ypanema στις Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019