Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μουρίκης – Λουζιώτης ζητούν από τον Παναγιώτη Πιτσάκη να παραιτηθεί (video)

- Advertisement -

Συνεντευξη τύπου έδωσαν οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης του Επιμελητηρίου αναφέροντας πως ο Παναγιώτης Πιτσάκης εχει πλέον τη μειοψηφία των συμβούλων και τον κάλεσαν να παραιτηθεί.

Στην πορεία της συνέντευξης έγινε κατανοητο ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη στο νόμο για την περίπτωση αυτή και στην ουσία δεν υποχρεώνει κανέναν να αποδεκτεί αυτό το αίτημα!

Αυτό που ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως στους λόγους δεν αναφέρθηκε κακοδιοίκηση οικονομική, ενώ παράλληλα εγινε σαφές ότι οι υπάλληλοι του Επιμελητηρίου λειτουργούν εξαιρετικά και για το λόγο αυτό μπορεί και συνεχίζεται η ενταξη των προγραμμάτων.

Ομως όλοι έκαναν λόγο για τις εξαιρετικά κακές σχέσεις που υπάρχουν πλέον στο ΔΣ και δεν τους επιτρέπει να ψηφίζουν πλεον ισολογισμό και απολογισμό που φέρνει ο Παναγιώτης Πιτσάκης.

Σημαντικό επίσης είναι ότι το παρόν έδωσαν και ο Σωτήρης Κουκουλάκης και η Μαρίνα Ταουξίδη και η Χριστινα Οικονόμου που δήλωσαν οτι οι σχέσεις τους με τον Παναγιώτη Πιτσάκη είναι πλέον σε αδιέξοδο συντασσόμενοι με τους δυο επικεφαλής.

Μένει να δούμε την απάντηση του Παναγιώτη Πιτσάκη, όμως ήδη πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται πως τα κατάφερνε ο Βασίλης Νανόπουλος να υπάρχουν στεγανά μιας και η πλειοψηφία του νέου συμβουλίου του Επιμελητηρίου ήταν εκλεγμένοι και την προηγούμενη περίοδο και τίποτα δεν είχε ακουστει μέχρι πριν τις εκλογές.

Τα προβλήματα για οποιον ακουσε την αιτιολόγηση όλων των συμμετέχοντων στη συνέντευξη έχουν να κάνουν με προσωπικές σχέσεις και βέβαια κομβικό ήταν και το γεγονός ότι οι εκλογές έγιναν με απλή αναλογική…

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog