Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Απαράδεκτος (τραγικός) στο Λουτράκι

- Advertisement -

Πραγματικά μερικές φορές δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις αυτό που βλέπεις.

Διαβάστε πως περιγράφει ο συμπολίτης μας ιατρός Θάνος Γιαννουλάκης το περιστατικό

Έξω από το ιατρείο μου ενώ έχει έρθει το ΕΚΑΒ να μεταφέρει ασθενή στο Γ.Ν. Κορίνθου. Τρομερή εντύπωση το παρκάρισμα στην ράμπα ακριβώς. Και όχι πάρκαρε στην ράμπα του ιατρείου αλλά έχει ανεβάσει και την πίσω ρόδα του αμαξιού. Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά τι στραβό έχουμε σαν λαός αλλά πλέον δεν πάει άλλο πάτος. Μάλλον ξέρω αλλά δεν μπορώ να το γράψω

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παραπονιαρη.Σου έχουν τουλάχιστον αφήσει την διάβαση πεζών ελεύθερη.Γιατι τις περισσότερες φορές ούτε κι αυτές είναι ελεύθερες.και αφού δεν βρήκες και παρκαρισμένο αυτοκίνητο η μηχανές επί του πεζοδρομίου να λες πάλι καλά.

  2. ΘΑΝΑΣΗ ΜΗΝ ΕΚΠΛΗΣΣΕΣΑΙ, ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ. ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΡΑΜΜΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥΛΜΑΝ. ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΜΕΤΡΟ. ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ? ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΑΙ.

  3. Τα λόγια είναι περιττά … Ας μας πει το εκαβ αν όντως είναι εκαβητης η απλά τραγικοί διασώστες ανεπαγγελματιες κάποιου ιδιωτικού …. Τουλάχιστον δέστε τον άνθρωπο στο φορείο … ρε μάγκες ανοίξτε κάνα βιβλίο δεν το παίζουμε διασώστες μόνο για να βρούμε γκόμενες έλεος …. Ρεζίλι .. υπάρχουν και οι μεταφορές μετακομίσεις που έχουν και γερανακι για τις βεράντες για κάτι τέτοιους με φαντασία….

  4. Απο τις πινακιδες μπορείτε να βρείτε σε ποιον/α ανήκει. Και αφου υπαρχει η φώτο που το αποδεικνύει ας του δωθει προστιμο εστω και τωρα. Ενα προστιμο τσουχτερό και ανευ πιθανότητας να σβηστει! Θα το ξανα κανει;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog