Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κορινθία:«Δεν τη σκότωσα, ήθελε να τη θάψω στην αυλή»: Τι ισχυρίζεται ο γιος της ηλικιωμένης

- Advertisement -

Τo πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής περιμένουν οι Αρχές προκειμένου να μάθουν την αιτία θανάτου της ηλικιωμένης στο χωριό Μικρός Βάλτος στο Κιάτο. Η γυναίκα βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού της ενώ ο γιος της φέρεται να παραδέχτηκε ότι εκείνος την έθαψε για να κρατήσει τη σύνταξή της.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο γιος της γυναίκας αρνείται ότι τη σκότωσε και ισχυρίζεται ότι η ηλικιωμένη πέθανε από παθολογικά αίτια. Παράλληλα, φέρεται να υποστήριξε ότι τελευταία επιθυμία της μητέρας του ήταν να ταφεί στην αυλή.

Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί εδώ και μήνες αλλά μόλις χθες, Παρασκευή, μια γειτόνισσα αποφάσισε να ειδοποιήσει τις Αρχές. Άνδρες της Αστυνομίας πήγαν στο σπίτι και μετά από έρευνα στον χώρο εντόπισαν θαμμένη την ηλικιωμένη σε αποθήκη στην πίσω αυλή.

«Δεν τη σκότωσα εγώ. Είχε προβλήματα υγείας και πέθανε στις 26 Νοεμβρίου. Πάντοτε μου έλεγε ότι όταν πεθάνει θέλει να τη θάψω στην αυλή του σπιτιού. Στις 27 Νοεμβρίου ήρθα να τη δω και ήταν νεκρή. Αποφάσισα να κάνω πράξη την τελευταία επιθυμία της», φέρεται να είπε ο γιος της στους αστυνομικούς.

Την εξιχνίαση της υπόθεσης έχουν αναλάβει η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κορίνθου Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και αστυνομικοί του τμήματος Σικυωνίων.

Στο σημείο βρεθήκαν από την πρώτη στιγμή και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας Ταξίαρχος Σπυρίδων Σκλάβος.

cnn.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog