Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Απαράδεκτος στο Λουτράκι

- Advertisement -

To παρακάτω μήνυμα μας έστειλε η αναγνώστρια του Loutrakiblog.gr

Το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουλίου γύρω στις δέκα γυρνώντας σπίτι από την παραλία και θέλοντας να περάσω απέναντι στις διαβάσεις στα φανάρια στο ποτάμi, επι της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου με το μωρό στο καρότσι, βλέπω την παρακάτω εικόνα, ενας ακόμα απαράδεκτος να έχει παρκάρει ακριβώς μπροστά στο πεζοδρόμιο που υποτίθεται ανεβαίνουν από εκεί ανάπηροι και παιδικά καροτσάκια.
Δεν δίστασα φυσικά στιγμή να το βγάλω φωτογραφία και να το δημοσιεύσω!!
Αν αφήνουμε όλοι τέτοιες συμπεριφορές να περνάνε απαρατήρητες, δεν πρόκειται να δούμε ποτέ καλό σε αυτή τη χώρα.

 

- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΣΤΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ ΝΑ ΈΡΘΕΙ. ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΈΒΓΑΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΔΕΝ ΛΈΕΙ ΚΑΙ ΚΆΤΙ, ΑΎΡΙΟ ΠΆΛΙ ΕΚΕΊ ΘΑ ΕΊΝΑΙ.

  2. Δυστυχώς στους δρόμους του Λουτράκιου το αντιμετωπίζω συνέχεια, πολλοί μάλιστα είναι μέσα στα αυτοκίνητα με βλέπουν με το καρότσι κ λένε 5 λεπτα θα κάνουμε… Παρκάρουν πάνω σε πεζοδρόμια, κλείνουν διαβάσεις, δεν υπάρχει έλεγχος.

  3. Αλήθεια μας ενοχλεί αυτό;;;Δεν μας ενοχλεί που ο απέναντι μανάβης έχει καταλάβει τρείς θέσεις με τα μηχανάκια του;Δεν μας ενοχλεί που ο κάθε μαγαζάτορας καταλαμβάνει οσες θέσεις θέλει;;Αρα λοιπόν ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

    • Δηλαδή να μην μας ενοχλεί τίποτα ρε φίλε? Επειδή υπάρχουν κι άλλοι που κάνουν παραβάσεις, τότε να τους συγχωρούμε όλους? Αν μπουν διαρρήκτες στο σπίτι σου και τους πιάσουν, να τους αφήσουν καλύτερα επειδή υπάρχουν κι άλλοι που ακόμη κυκλοφορούν ελεύθεροι? Έχει λογική η σκέψη σου ή τρέφεσαι με γαϊδουράγκαθα εσύ?

  4. Η αστυνομια κοβει κλησεις στο τερμα της Περιανδρου κοντα στο ρεμα και στο υπολοιπο Λουτρακι γινεται ο χαμος.Χωρις να γινει καταγγελια οι κλησεις στη γειτονια μας

  5. ενω τα ακλα δεν ενοχκουν ; οι καταληψεις με τα παλιομηχανακια ; Γιατι δεν πανε Μ.Αλεξανδρου να δουν ; γιατι το καθε μαγαζι να καβαντζωνει χωρο ; Δεν μας εφταναν ολα αυτα ποιος ειχε την φαϊνη ιδεα στις στασεις να πιασει τοσο χωρο κ να βαλει κιντρινες διαγραμμισεις ; Ποιο λεωφορειο μπαινει εκει ; κανενα !Αντι ν φτιαξουν χωρους νεους κλεινουν κιολας .

  6. Μη μας κακοφαίνεται καθόλου. Έχουμε ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ μεγάλη κατανόηση σε κάθε τοπικό επαγγελματία και κάθε γηγενή κάτοικο όταν πιάνουν χώρο για τα μαγαζά τους και όταν διπλοπαρκάρουν για να πουνε ένα γειά στο φίλο τους ,γιατί όχι λοιπόν και σε κάθε τουρίστα που τουλάχιστον αφήνει και τα λεφτά του;Αν αποφασίσουμε να γίνουμε σοβαρή πόλη τότε τρία πράγματα πρ’επει να γίνουν:1) Φορτηγά μπαίνουν στο κέντρο μέχρι τις 8 το πρωί (όχι όποτε γουστάρουν)2) Απαγορεύεται το παρκάρισμα στον κεντρικό δρόμο .(τελείως και όχι μόνο οι μαγαζάτορες)3) συνεχή τοπικά λεωφοριάκια από το πάρκινγκ της λέσχης αξιωματικών πρός το κέντρο και πίσω .Παλιότερα προεκλογικά είχαν υποσχεθεί ότι το δημοτικό πάρκινγκ με σιδερένιες κολώνες μπορεί να γίνει διόροφο ,τι απέγινε αυτή η μελέτη;;;

  7. Οταν τα λεφορεια κατεβαζουν η ανεβαζουν τουριστες με βαλιτσες μπλοκαρει ολο το Λουτρακι .Καλα εκαναν μετα τις στασεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog