Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βρώμα και δυσωδία στις δημόσιες τουαλέτες στα Πευκάκια Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Εικόνες ντροπής στις δημόσιες τουαλέτες στα Πευκάκια των Αγίων Θεοδώρων.Εικόνες που μας προσβάλλουν όλους καθώς η βρώμα αναδύει από παντού….και οι τουαλέτες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν…

Αγανακτισμένος ο αναγνώστης του loutrakiblog.gr που μας στέλνει τις εικόνες ντροπής για τον τουριστικό δήμο μας, ζητά επιμόνως να επιληφθούν οι αρμόδιοι.

To Loutrakiblog.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αντιδήμαρχο Αγίων Θεοδώρων κ. Ράτη, ο οποίος δήλωσε ότι οι τουαλέτες δεν λειτουργουν εδώ και δυο χρόνια. Ο κόσμος εξυπηρετείται από τις τουαλέτες του καταστήματος στα Πευκάκια και παρακείμενων καταστημάτων. Πραγματικά , μας είπε, έχει δίκιο ο αναγνώστης σας. Δεν πρέπει οι τουαλέτες να είναι σε αυτή την κατάσταση, άσχετα αν λειτουργούν ή όχι. Εχει ήδη συζητηθεί και δρομολογηθεί η λύση του θέματος.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απλές ερωτήσεις επί του άρθρου σας. To Loutrakiblog.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αντιδήμαρχο Αγίων Θεοδώρων κ. Ράτη , ο οποίος δήλωσε ότι οι τουαλέτες δεν λειτουργούν εδώ και δυο χρόνια. ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ & ΤΟΠΙΚΗ ΑΡΧΗ? Ο κόσμος εξυπηρετείται από τις τουαλέτες του καταστήματος στα Πευκάκια ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ Πραγματικά , μας είπε, έχει δίκιο ο αναγνώστης σας. Δεν πρέπει οι τουαλέτες να είναι σε αυτή την κατάσταση, άσχετα αν λειτουργούν ή όχι. Εχει ήδη συζητηθεί και δρομολογηθεί η λύση του θέματος ΧΑ, ΧΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡ ΘΑ ΛΥΘΕΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΝΟΜΙΚΗ ΑΥΤΗ ΒΟΜΑ?

  2. Αν το υγειονομικό έκανε ελέγχους ως όφειλε κάποιοι έπρεπε να πάνε αυτόφωρο! Καλοί οι ψήφοι και η δόξα σας, αλλά πρέπει να κοιτάτε και τα αυτονόητα! Και, δεν χαλάτε λεφτά απ την τσέπη σας για όλα αυτά, λεφτά του Δήμου των δημοτών είναι, διαχειριστείτε τα οπως πρέπει !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog