Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Δεν υπάρχουν λόγια ! πήραν….επ’ ώμου ….τις παραλίες !! (φωτο)

- Advertisement -

Συνεχίζουν οι φίλοι μας τους εθελοντικούς καθαρισμούς στις παραλίες του δήμου μας. Η αγάπη για τον τόπο μας και η εθελοντική προσφορά, τους οδηγεί σε δράσεις που μας κάνουν όλους υπερήφανους.

Δράσεις που ευαισθητοποιήσαν τις κυρίες του Συλλόγου Περαχώρας να βοηθήσουν τους φίλους μας στον 4ο εθελοντικό καθαρισμό της Λίμνης Βουλιαγμένης.

Στη Λίμνη πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά καθαρισμός της ακτής και τους βοήθησαν με τη συνδρομή τους ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, ο Αντιδήμαρχος Τ.Υ Κώστας Παντελέου το Cafe Dalma και το Καζίνο Λουτρακίου.

Κάθε φορά, μετά τους καθαρισμούς οι φίλοι μας γεμάτοι ευχαρίστηση, ξεκουράζονται όλοι μαζί σε κάποιο ταβερνάκι, πίνοντας δροσερή μπύρα !

Επόμενη δράση των ακούραστων φίλων μας, που παρά τις υψηλές θερμοκρασίες συνεχίζουν απτόητοι, θα γίνει την επόμενη Τετάρτη στον Περιφερειακό Λουτρακίου!

Οσοι πιστοί, ας προσέλθουν !

Μπράβο και πάλι παιδιά!

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο κυριος με τους1000 ψηφους που ειναι;Ο δη.μαρχος πρεπει να το σκεψτειΑν θα πρεπει να εχει τετοια ατομα στο δημο

  2. Τα παιδια τα κάνουν όλα αυτά για να δείξουν πόσο γαϊδούρια είναι όλοι οι άλλοι που βρωμίζουν τις ωραιρς μας παραλίες. Το να ρίχνουμε τις ευθύνες στο Δήμο δεν λύνουμε το πρόβλημα. Το λεω συνέχεια πρώτα να είμαστε σωστοί και μετά να βρίσκουμε τα θύματα και τους θύτες.

  3. Δεν βλέπω να συμμερίζονται και νΑ δίνουν χέρι βοηθείας στα παιδιά οι κύριοι-εςτων εξωραιστικων συλλόγων της λίμνης.

  4. Με πολλή αγάπη και σεβασμό προς το όμορφο, αγαπημένο Λουτράκι μας, εδώ και 50 χρόνια, παρακαλώ να μου πει κάποιος γιατι δουλευουν τα air condition του ΚΕΠ μέρα νύχτα, ενω οι φωτισμοί απέναντι στο συντριβανι εινα σβηστοι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog