Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΛΙΚΑΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ live ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ

- Advertisement -

Ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Βολίκας, θα παρουσιάσει ζωντανά στο πιάνο τον πρώτο του προσωπικό δίσκο «Γένεσις», που έχει κυκλοφορήσει σε Ελλάδα, Κωνσταντινούπολη και Γερμανία.

Λίγα λόγια για τον Γ.Βολίκα:

Ο Γιώργος Βολίκας γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου του 1991 και είναι Έλληνας μουσικοσυνθέτης.
Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος «Γένεσις» έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα (με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»), στην Κωνσταντινούπολη (με την εφημερίδα «Ηχώ») και στη Γερμανία (με την εφημερίδα «Τρίγωνο»), περιλαμβάνοντας δέκα δικές του συνθέσεις.
Πρωταγωνιστικό ρόλο στην μουσική του έχει η μελωδία και το πιάνο !
Η μουσική του έχει μεταδοθεί από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αμερικής, Αυστραλίας, Καναδά και Ευρώπης, ενώ επιπρόσθετα οι εφημερίδες «Εθνικός Κήρυξ» στην Νέα Υόρκη, «The Montreal Greek Times» στο Μόντρεαλ και «Ο Κόσμος» στο Σύδνεϋ έχουν αναφερθεί στο καλλιτεχνικό έργο του συνθέτη.
Έχει παρουσιάσει ζωντανά τις συνθέσεις του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ενώ επιπλέον έχει συνθέσει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και για την Επίσημη Διαφημιστική Καμπάνια του Συλλόγου «Ο Καλός Σαμαρείτης-Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού».
Η σύνθεση του «Γένεσις» έχει πλαισιώσει μέρος της τηλεοπτικής εκπομπής «Με Αρετή και Τόλμη» στην ΕΡΤ1 σε σκηνοθεσία Τάσου Μπιρσίμ.
«Πιστεύω» του είναι πως «δεν επιλέγει ο δημιουργός την στιγμή της έμπνευσης αλλά η έμπνευση είναι αυτή που επιλέγει το πότε και αν θα έρθει στο δημιουργό».
Επίσημη Ιστοσελίδα: giorgosvolikas.gr

Ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Βολίκας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών:

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 | ΩΡΑ:21:00
ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ | ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog