Ποιος  καύσωνας και πράσινα άλογα;;Δε νιώθουν ! Είναι απίστευτοι ! Είναι εθελοντές !!!! Αγαπάνε τον τόπο μας και το δείχνουν !! Η παρέα των φίλων μας που ξεκίνησε τους καθαρισμούς των παραλιών του δήμου μας, βγήκε και στους δρόμους, ξεκινώντας από τον Περιφερειακό του Λουτρακίου !

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής και ενώ κάποιοι δροσίζονται στα νερά του Κορινθιακού μας, εκείνοι με σκούπες, φτυάρια και όλα τα απαραίτητα εργαλεία έχουν ριχθεί κυριολεκτικά στη μάχη της καθαριότητας, ευαισθητοποιώντας και άλλους συμπολίτες μας να πράξουν το ίδιο !!

Η ομάδα τους μεγαλώνει συνεχώς, καθώς νέα πρόσωπα ανταποκρίνονται στο κάλεσμά τους ! Αλλωστε περνούν ωραία, μετά τους καθαρισμούς, βρίσκονται όλοι μαζί σε κάποιο ταβερνάκι και το διασκεδάζουν !

Λόγω και άλλων υποχρεώσεων, εργασιακών και οικογενειακών, τον Αύγουστο όπως είπαν στο Loutrakiblog.gr θα κάνουν ένα διάλειμμα και το Σεπτέμβριο θα επιστρέψουν δριμύτεροι !

Ευχαριστούν μέσω του Loutrakiblog.gr το Καζίνο Λουτρακίου,το ζαχαροπλαστείο Κανάκης,το αρτοποιείο  Λέκκας,την κάβα ποτών Παπαδημητριου,το cafe Dalma, τη ΔΕΥΑ Λουτρακίου και τον ΑΟΛ για την έμπρακτη υποστήριξή τους !

Αυτό που έχουμε να πούμε εμείς είναι και πάλι ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ! Σας αγαπάμε γιατί πάνω από όλα είστε ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!!

ΥΣ : Xρέος όλων εμάς των υπολοίπων, είναι να σεβαστούμε την εθελοντική προσπάθεια αυτών των παιδιών και να προσέχουμε που πετάμε τα σκουπίδια μας !