Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τίποτα δεν τους σταματά ! Καθάρισαν και τον Περιφερειακό δρόμο Λουτρακίου

- Advertisement -

Ποιος  καύσωνας και πράσινα άλογα;;Δε νιώθουν ! Είναι απίστευτοι ! Είναι εθελοντές !!!! Αγαπάνε τον τόπο μας και το δείχνουν !! Η παρέα των φίλων μας που ξεκίνησε τους καθαρισμούς των παραλιών του δήμου μας, βγήκε και στους δρόμους, ξεκινώντας από τον Περιφερειακό του Λουτρακίου !

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής και ενώ κάποιοι δροσίζονται στα νερά του Κορινθιακού μας, εκείνοι με σκούπες, φτυάρια και όλα τα απαραίτητα εργαλεία έχουν ριχθεί κυριολεκτικά στη μάχη της καθαριότητας, ευαισθητοποιώντας και άλλους συμπολίτες μας να πράξουν το ίδιο !!

Η ομάδα τους μεγαλώνει συνεχώς, καθώς νέα πρόσωπα ανταποκρίνονται στο κάλεσμά τους ! Αλλωστε περνούν ωραία, μετά τους καθαρισμούς, βρίσκονται όλοι μαζί σε κάποιο ταβερνάκι και το διασκεδάζουν !

Λόγω και άλλων υποχρεώσεων, εργασιακών και οικογενειακών, τον Αύγουστο όπως είπαν στο Loutrakiblog.gr θα κάνουν ένα διάλειμμα και το Σεπτέμβριο θα επιστρέψουν δριμύτεροι !

Ευχαριστούν μέσω του Loutrakiblog.gr το Καζίνο Λουτρακίου,το ζαχαροπλαστείο Κανάκης,το αρτοποιείο  Λέκκας,την κάβα ποτών Παπαδημητριου,το cafe Dalma, τη ΔΕΥΑ Λουτρακίου και τον ΑΟΛ για την έμπρακτη υποστήριξή τους !

Αυτό που έχουμε να πούμε εμείς είναι και πάλι ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ! Σας αγαπάμε γιατί πάνω από όλα είστε ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!!

ΥΣ : Xρέος όλων εμάς των υπολοίπων, είναι να σεβαστούμε την εθελοντική προσπάθεια αυτών των παιδιών και να προσέχουμε που πετάμε τα σκουπίδια μας !

 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για τα παιδιά και τον Τακαρο τα έχω γράψει 👍⭐️Σας είχαμε χάσει κάτι μέρες αγαπητό μας μπλοκ !!Φορτιζαμε μπαταρίες από ότι έβλεπα στα «μίντια «😂😂😂Να είστε όλοι καλά και από ότι βλέπω συνεχίζουν οι ανώνυμοι φίλοι μας είναι σε φόρμα και σχολιάζουν όπως πάντα με το προσωπικό τους συμφέρον και όχι για το γενικό καλό!!Τι να τους κάνουμε ο καθένας έχει και μια γνώμη και όπως πάντα η δίκη του είναι η σωστή !Θα με κουρδίζει κανείς τώρα και θα αρχίσουν τα όργανα !⭐️Την Καλησπερα μου σε όλους τους πατριώτες και πατριωτισες και όλα θα γίνουν !Αισιοδοξιανα έχουμε 😎👍

  2. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τέτοιους νέους στην πόλη μας.πολλα πολλά συγχαρητήρια και εύχομαι ο Θεός να σας έχει γεμάτους υγεία

  3. Αυτά τα παιδιά έπρεπε να είναι στην αυτοδιοικησηΌχι αυτοί που είναι όπως και άλλοι άξιοι που δεν Τους άφησαν να βγουν

  4. Αυοτι που πηραν 1000 αλλος 700 αλλος 600 πουΠηγαν μα δεν ησαν και ποτε μονο ο μισθοςΓιατι απο τι ξερω δεν ειχαν και κανενα επαγγελμαΠρωτα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog