ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ”ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ” ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 9ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

2019-08-10T15:58:33+03:0010 Αυγ 2019 | 16:00|Κατηγορίες: Δημοτικά Συμβούλια, Λουτράκι, ΤΟΠΙΚΑ|5 Σχόλια

Ο Επικεφαλής της Παράταξης ”αλλάzουμε ΜΑΖΙ” Ιωάννης Β. Καραπανάγος, οι εκλεγμένοι Δημοτικοί του Σύμβουλοι κα Κασσιανή Κόντη και κ. Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος, καθώς και 15 στελέχη της Δημοτικής Παράταξης “αλλάzουμε ΜΑΖΙ” παρευρέθηκαν χθες, Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2019, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στο θέμα της εκμίσθωσης του Υδροθεραπευτηρίου (SPA) και να στηρίξουν τους εργαζόμενους.

Σημειώνεται ότι ήταν η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την παρούσα σύνθεση και είχε συμπεριληφθεί, προς συζήτηση, το 16ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, παράγραφος στ΄: Έγκριση ή τροποποίηση των όρων δημοπράτησης του έργου “Δημόσιος Πλειοδοτικός Διαγωνισμός Εκμίσθωσης του υδροθεραπευτηρίου Loutraki Thermal Spa”.

Η συζήτηση αυτής της παραγράφου αναβλήθηκε, όπως είχαν ζητήσει, με κοινή επιστολή, 5 δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης και συνδικαλιστικοί φορείς, για να συζητηθεί με τη σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο επικεφαλής της Παράταξης έλαβε το λόγο, από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιο Στάμου και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της ενημέρωσης των νέων δημοτικών παρατάξεων για τα διοικητικά, οικονομικά και νομικά δεδομένα του Υδροθεραπευτηρίου, λέγοντας πως θα έπρεπε να το είχε ήδη πράξει η Δημοτική Αρχή και ακολούθως σχολίασε τη σιωπή της Δημοτικής Αρχής στην επιστολή του Συνδυασμού για ενημέρωσή του, επί του συγκεκριμένου θέματος.

5 Σχόλια

 1. Ανώνυμος 10 Αυγούστου 2019 σε 17:37 - Απάντηση

  ΕΜΕΤΟΣ

 2. Ανώνυμος 10 Αυγούστου 2019 σε 18:29 - Απάντηση

  Ήθος, ευγένεια και αξιοπρέπεια από τους κυρίους Στάμου και Καραπαναγο! Δυστυχώς ο πρώτος δεν θα συνεχίσει να παρευρίσκεται στα έδρανα του Δ.Σ. απ τον Σεπτέμβρη.Στις ευχές που αντάλλαξαν στο τελος του Συμβουλίου μεταξύ τους (Στάμου – Καραπανάγος) ξεχώρισε η ποιότητα τους και ευχόμαστε εμείς «οι ανώνυμοι» στις επόμενες εκλογες να βρίσκονται στην ίδια παράταξη!

 3. Ανώνυμος 10 Αυγούστου 2019 σε 18:41 - Απάντηση

  Στάμου και Καραπανάγος! Ξεχωριστό το ήθος, ο σεβασμός, η ευγένεια και η αξιοπρέπεια αυτών των δυο ανθρώπων. Δυστυχώς ο κος Στάμου δεν θα συνεχίσει να παρευρίσκεται στα έδρανα του ΔΣ από Σεπτέμβρη. Εμείς οι ανώνυμοι ευχόμαστε στις επόμενες εκλογές αυτοί οι δυο άνθρωποι να είναι στην ίδια παράταξη!

 4. Ανωνυμος 11 Αυγούστου 2019 σε 19:57 - Απάντηση

  Καμία αλλαγή θα είναι πάλι τα ίδια πρόσωπα δεν θελωΝα τα όνομασω νιώθω απογοήτευση μακάρι να τουςΑλλάξει μπορει

 5. Ανώνυμος 11 Αυγούστου 2019 σε 23:23 - Απάντηση

  ο Γιωργος ο Σταμου ήταν ενα αξιολογο μελος κ πολυ καλος προεδρος.τον Καραπαναγο, θα τον δουμε στη διαρκεια της θητειας του, στα εδρανα του δημοτικου συμβουλιου.εχω την αισθηση, οτι έχει υφακι….. ελπιζω να διαψευσθω.Jole7.

Αφήστε ένα σχόλιο