Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ευχαριστήρια επιστολή των εργαζομένων του Spa Λουτρακίου στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης

- Advertisement -

Ακόμα μία μάχη δόθηκε και κερδήθηκε με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια. Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 9/8/2019, στην οποία είχε συμπεριληφθεί προς συζήτηση το 16ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, και συγκεκριμένα η παράγραφος στ’ με θέμα: Έγκριση ή τροποποίηση των όρων δημοπράτησης του έργου “Δημόσιος Πλειοδοτικός Διαγωνισμός Εκμίσθωσης του υδροθεραπευτηρίου Loutraki Thermal Spa”,  αναβλήθηκε για να συζητηθεί με τη νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού πρώτα ενημερωθούν οι νέες Δημοτικές Παρατάξεις που έχουν προκύψει σύμφωνα με τ’ αποτελέσματα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών.

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων ”Η ΕΝΩΣΗ” Τοπικό Παράρτημα Ν. Κορινθίας, του οποίου μέλη είναι πολλοί εργαζόμενοι στο Loutraki Thermal Spa, επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά για τη συμπαράσταση στην προσπάθειά του για τη μη μίσθωση του Σπα και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας των εργαζομένων, τις Δημοτικές Παρατάξεις:

Μαρία Πρωτοπαππά (Δύναμη Δημιουργίας),

Κώστας Λογοθέτης (Με τους πολίτες μπροστά), 

Καραπανάγος Ιωάννης (Αλλάζουμε Μαζί),

Κωστής Ζερβός (Επιλογή Ευθύνης),

Δημήτρης Βασιλείου (Ώρα για Δράση) και

που συνέβαλαν με την παρουσία τους σε κοινή διαπαραταξιακή σύσκεψη και κοινή ανακοίνωση που προηγήθηκε, καθώς και με την παρουσία και τις τοποθετήσεις τους στο Δημοτικό Συμβούλιο της 9/8/2019, ώστε το θέμα της Μίσθωσης του Σπα, να μην συζητηθεί.

Επίσης ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων ”Η ΕΝΩΣΗ” Τοπικό Παράρτημα Ν. Κορινθίας,  ευχαριστεί πολύ για την υποστήριξη και τη συμπαράσταση,  τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Κωνσταντίνο Λογοθέτη, τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων η «ΕΝΩΣΗ»  Δημήτρη Καραγεωργόπουλο, τον Πρόεδρο της ΟΣΕΤΥΠ και τεχνικό σύμβουλο του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων η «ΕΝΩΣΗ» παράρτημα Ν. Κορίνθιας Γιάννη Λογοθέτη,  τον Πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων του Καζίνο Λουτρακίου Βασίλη Δραμουντάνη, καθώς και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ηλία Κοφινά που παρευρέθηκε και συνέβαλε με τις τοποθετήσεις του στην κοινή διαπαραταξιακή σύσκεψη και στο Δημ. Συμβούλιο που ακολούθησε. Ευχαριστούμε επίσης πολύ και τον Νομικό κ. Νικόλαο Λόη για τη συμπαράσταση, που στα πλαίσια της προσπάθειας εξεύρεσης λύσης για τη μη μίσθωση του Σπα, κατέθεσε αναλυτική πρόταση στο Δ.Σ. της ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. στο Σωματείο μας καθώς και σε άλλα θεσμικά αρμόδια όργανα.  

Είναι γεγονός ότι η συμπαράσταση των συμπολιτών μας και πολλών Φορέων, στο αίτημά μας για τη μη εκμίσθωση του Σπα, έτυχε ευρύτατης αποδοχής, και υποστήριξης, γι’ αυτό ευχαριστούμε πολύ τον καθένα ξεχωριστά, έστω κι αν δεν αναφέρεται το όνομά του στο παρόν. 

Τέλος, ευελπιστούμε και ευχόμαστε το Δ.Σ. της ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. να επανεξετάσει το αίτημα του Συλλόγου, για την ανανέωση των συμβάσεων, μέσω της νέας εργολάβου, των τριών συνδημοτών μας πρώην εργαζομένων του Σπα στην καθαριότητα, που αν και προσέφεραν με τον καλύτερο τρόπο τις υπηρεσίες τους στο Υδροθεραπευτήριο πάνω από 10 χρόνια, αυτή τη στιγμή παραμένουν σε δύσκολη οικονομική θέση και άνεργοι. Η αποκατάσταση και η επιστροφή τους στην εργασία τους, είναι βέβαιο ότι θα χαιρετηθεί και αγκαλιαστεί με τον καλύτερο τρόπο από όλους.

 

Για το Δ.Σ.    

Ο Πρόεδρος της Προσωρινής διοίκησης του ΔΣ
Νίκος Γλέζος
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog