Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Περιφέρεια Πελοποννήσου : Πότε επιτέλους θα εγκαινιάσετε ένα δικό σας έργο κ. Σαμαρά; 

- Advertisement -

Με ανείπωτο πολιτικό θράσος ο τέως Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς εγκαινιάζει σήμερα το βρεφονηπιακό σταθμό Πύλου, ένα έργο – προϊόν της δουλειάς και της αποτελεσματικότητας της «ανεκδιήγητης παρέας», όπως ο ίδιος δημόσια είχε χαρακτηρίσει τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και την Περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου.

Προς ενημέρωση του κ. Σαμαρά, ο οποίος ως Υπουργός ή Πρωθυπουργός δεν έχει κανένα έργο να επιδείξει στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο, το έργο της ανέγερσης του Βρεφονηπιακού σταθμού Πύλου εντάχθηκε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, χρηματοδοτήθηκε από το ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020 και από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας με επιπλέον 150.000 ευρώ και, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε, υλοποιήθηκε χάρις την επίβλεψη και την εποπτεία της Διαχειριστικής αρχής και του ίδιου του Περιφερειάρχη.

Η αμετροέπεια που αντιπροσωπεύει η πολιτική πρακτική του τέως Πρωθυπουργού, ξεπερνά τα όρια και αποκαλύπτει το λαϊκισμό αυτών που θέλουν να παραπλανούν τους πολίτες. Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι το έργο αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά της περιφερειακής αρχής και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και την αγαστή συνεργασία με το Δήμο Πύλου – Νέστορος.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog