Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Eπιμελητήριο: Δεν παρουσιάστηκαν να ψηφίσουν το Open Mall Λουτρακίου.

- Advertisement -

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Πιτσάκης προς τα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου που για ακόμα μία φορά απείχαν σε μία κρίσιμη συνεδρίαση για το open mall του Λουτρακίου.

Μπορεί η απόφαση να παρθηκε με υπογραφές επτά μελών του δ.σ.  και επίσημα να ξεκινά η κατασκευή του open mall του Λουτρακίου όμως αυτό που έκανε κέρδισε τις εντυπώσεις είναι η απουσία για ακόμα μία φορα των υπολοίπων μελών του ΔΣ.

Βάζουν την καρέκλα του προέδρου πάνω από τα συμφέροντα του εμπορικού κόσμου του Λουτρακίου όμως εμείς δεν μπορούσαμε να αφήσουμε μία τέτοια μεγάλη ευκαιρία να πάει χαμένη δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Πιτσάκης ενώ παράλληλα επιτέθηκε στην αντιπολίτευση που εξακολουθεί να μη δίνει το παρών θυμίζοντας τους ότι ακόμα και χωρίς την παρουσία τους το επιμελητήριο συνεχίζει την ένταξη μεγάλων έργων με ένα ποσό που ξεπερνά τα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Θα χανόταν ένα ποσό 1,8 εκατομμύρια ευρώ που θα πέσουν από ευρωπαϊκά κονδύλια στο εμπορικό κέντρο του Λουτρακίου συνέχισε ο κύριος Πιτσάκης και αναρωτήθηκε τι θα έκαναν αν η απόφαση ηταν για το εμπορικό κέντρο της Κορίνθου.

Θα έκαναν πάλι το ίδιο και θα στερούσαν μία τέτοια ευκαιρία και από το δήμο Κορινθίων κατέληξε ο κ Πιτσάκης αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για τις πρόσφατες εκλογές

**φωτό αρχείου

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog