Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αυτοί είμαστε ….

- Advertisement -

Η φωτογραφία τραβήχτηκε αρχές Αυγούστου στην οδό Κολοκοτρώνη. Εικόνες όμως σαν και αυτή συναντούμε καθημερινά στις γειτονιές της πόλης !

Μπράβο σε όλους μας…. !

Ευχαριστούμε τη φίλη μας Βάσω για τη φωτό

 

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και στη γωνια Κολοκοτρωνη και Χατζοπουλου ιδια και χειροτερη εικονα πολυ πριν τον Αυγουστο.Στη Χατζοπουλου απεναντι απο το καταστημα Sic υπαρχει ενα ψοφιο γατακι εδω και πολυ καιρο.Υπαρχουν οδοκαθαριστες στο δημο;

  2. Καλημέρα. Φταίει ο δήμος αν εμείς πετάμε τα απόβλητα μας όπου να ναι?Υπάρχουν ειδικοί κάδοι για αυτή την δουλειά στην δημοσίων υπαλλήλων.Μου θυμίζει αυτή η ιστορία με τον άλλον που έχτισε πάνω στο ρέμα και μετά έφταιγε το κράτος που πλυμμυρισε.

  3. Σε όλο το Λουτρακι η κατάσταση με τα σκουπιδια είναι τραγική. Κατ αρχήν δεν Δεν επιτρέπεται σε μια τουριστική πόλη να μην απομακρυνονται τα απορρίμματα τα Σαββατοκυριακα που πλημμυριζουν οι καδοι λόγω του αυξημένου αριθμού επισκεπτών. Άραγε οι ιθυνοντες θυμούνται από ποτέ έχουν να πλυθουν και να οι απολυμανθουν οι καδοι και από ποτέ έχουν να πλυθουν τα πεζοδρόμια? Κρίμα γιατί έτσι υποβαθμιζεται και δυσφημιζεται η πολη…..

  4. Είτε Ζερβό ,είτε Γκιώνη ,είτε οποιονδήποτε άλλον όταν εμείς ψηφίζουμε με ΜΟΝΑΔΙΚΟ κριτήριο το σόι μας και το οπαδικό μας μένος τότε αυτή την εικόνα αξίζουμε.

  5. Ενώ τώρα που δεν ψήφισες Ζερβο αλλά χίλιες ψηφουςΤο Λουτρακι τι είναι; πάντα καθαρό; δεν ντρέπεσαι Τι είναι αυτά που λες χωματερή τώρα κατάντησεΤο Λουτρακι από αυτούς που διοικουν

  6. Καλέ στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου καθημερινά βρίσκω στο οδόστρωμα σερβιέτες ανοιχτές και pampers!! Και στο πρώτο τετράγωνο έχουμε 7!!!!!καδους!!!!!

  7. ΑΦΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΖΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΚΗΡΝΙΑΖΕΤΑΙ ΑΧΑΡΗΣΤΟΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog