Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Συνεδριάζει το Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου.Δείτε τα θέματα

- Advertisement -

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 6:00μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Εξέταση αιτήματος της Α. ΤΖΕΚΟΣ-Ν. ΤΖΕΚΟΥ Ο.Ε. για τη παραχώρηση χώρου εμβαδού 110τ.μ. επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων και τη παραχώρηση χώρου εμβαδού 112τ.μ. επί αιγιαλού για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρων, για το έτος 2019.
2. Εξέταση αιτήματος της ΜΠΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για τη παραχώρηση χώρου εμβαδού 142τ.μ. επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, για το έτος 2019.
3. Εξέταση αιτήματος του ΠΑΠΑΝΑΝΙΑ ΘΕΟΦΑΝΗ για τη παραχώρηση χώρου εμβαδού 150τ.μ. επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, για το έτος 2019.
4. Εξέταση αιτήματος της ΚΟΣΜΙΔΗ ΕΥΑΝΘΙΑΣ για τη παραχώρηση χώρου εμβαδού 20τ.μ. αιγιαλού για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρων, πλέον του ήδη παραχωρούμενου χώρου, για το έτος 2019.

Κοινοποίηση Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Α τι καλά! Αφού έχουν χρησιμοποιήσει το χώρο όλο το καλοκαίρι κατόπιν εορτής θα το νομιμοποιησουν Μας δουλεύεται γενικώς

  2. Για τους βανδαλισμούς που γίνονται στα αραγμενα σκάφη στο λιμάνι,για τους νεοέλληνες που κάνουν βουτιές στο λιμάνι,πότε θα κάνετε συνεδρίαση ; ποτέ όπως συνήθως;

  3. Καμιά συνεδρίαση για να βάλετε φωτισμό στο λιμάνι θα κάνετε;Για να αλλάξετε τις πλάκες του παραλιακού πεζόδρομου; Μπράβο καμάρια μου.Στην επόμενη συνεδρίαση να νοικιάσεται και το θαλασσινό νερό.

  4. Παρακαλώ να προστεθει ακόμα ένα θέμα:Εξέταση του αιτήματοςτου πολίτη Δείνα Δεινόπουλου για παραχώρηση χώρου 1,2 τ.μ. στη παραλία Λουτρακίου και με συντεταγμενες Γ.Π.—-και Γ.Μ. —–για να τοποθετει τη πετσέτα του,τις σαγιονάρες κλπ εξοπλισμό του.

  5. Εφόσον τα καταστήματα αδυνατούν να περιορίσουν την δραστηριότητά τους σύμφωνα με την σύμβαση παραχώρησης αιγιαλού που έχουν υπογράψει με τον Δήμο, τότε ο δήμος απλά πρέπει να πάψει να παραχωρεί τον δημόσιο αιγιαλό στα καταστήματα και να επιστρέψουμε στην παλαιότερη κατάσταση της ελεύθερης παραλίας για χρήση από όλους τους πολίτες.

  6. ανικανοτητα στο φουλ και ευτυχως δεν επανεκλεγηκαν μερικοι . το οτι τα μαγαζια εκτος απο τον χωρο που εχουν πιασει με τις ξαπλωστρες οταν δυει ο ηλιος τις βγαζουν βαζουν καρεκλες για τα ποτακια και τις αραζουν τις ξαπλωστρες παραδιπλα στο κενο . Γιατι ρε φιλε δηλαδη ? να τις βαζουν στους χωρους που πληρωνουν πρεπει να πιανουν ολη την παραλια ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog