Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αλλαγή σκυτάλης στην αντιπολίτευση του δήμου Βέλου-Βόχας

- Advertisement -

Ο Λεωνίδας Στεργιόπουλος παρέδωσε στον Γιώργο Βουδούρη

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση της παράταξής μας στην οποία συζητήθηκαν διεξοδικά οι προοπτικές της και οι ενέργειες και δράσεις που απαιτούνται για τη διεύρυνση και ανανέωσή της.

Ο επικεφαλής της παράταξής μας και δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Στεργιόπουλος πήρε την πρωτοβουλία και υπέβαλε την παραίτησή του από το διττό ρόλο του (επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλος) ανοίγοντας πρώτος το δρόμο προς το μέλλον, την ανανέωση και τη διεύρυνση της παράταξης.  Τον Λεωνίδα Στεργιόπουλο διαδέχεται ο Γιώργος Βουδούρης, ο οποίος αφ’ενός μεν είναι ο πρώτος επιλαχών για τη θέση του δημοτικού συμβούλου, αφ’ ετέρου ψηφίστηκε ως ο νέος επικεφαλής της παράταξης.

Σύσσωμη η παράταξή μας επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς τον Λεωνίδα, ο οποίος με αξιοπρέπεια και υψηλό πολιτικό ήθος τίμησε το ρόλο του,  υποστήριξε και προήγαγε τις αρχές και τις αξίες όλων μας. Έχει το σεβασμό μας για τις προσπάθειές του να κρατήσει ζωντανή τη φωνή της παράταξής μας μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο Βέλου-Βόχας. Επί 6,5 χρόνια υπηρέτησε πιστά το χώρο μας και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Ο νέος επικεφαλής μας Γιώργος Βουδούρης είναι 48 ετών, έχει γεννηθεί, κατοικεί και εργάζεται στο Ζευγολατιό. Σπούδασε Αρχιτέκτονας Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και  έλαβε M.Sc. από το ίδιο πανεπιστήμιο στην Πολεοδομία και Χωροταξία. Στο τέλος των σπουδών του, έδωσε διάλεξη με θέμα «Το πρόγραμμα Ι. Καποδίστριας και η εφαρμογή του στο Δήμο Βόχας Κορινθίας». Έχει συνεργαστεί και συνεργάζεται με πολλά μελετητικά και πολεοδομικά γραφεία, αλλά και με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κορινθίας, στη διεύθυνση Πολεοδομίας & Χωροταξίας και στη διεύθυνση Μελετών των Τεχνικών Υπηρεσιών.  Διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στο Ζευγολατιό.

Είναι πρωτοπόρος στην Ελλάδα, στο σχεδιασμό και κατασκευή κτιρίων, συνδυάζοντας σύγχρονα με φυσικά υλικά. Έχει συμμετάσχει με τα παραπάνω έργα σε Πανελλήνιες και Διεθνείς εκθέσεις.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, πρώην πρόεδρος και νυν γραμματέας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων του Νομού Κορινθίας, ενώ ασχολείται ενεργά με τον πολιτισμό και ειδικά το θέατρο. Είναι μέλος σε αρκετούς συλλόγους («Ο Βελλερεφών» Αρχ. Κορίνθου, Κορινθιακό Θέατρο «Βασίλης Ρώτας», Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Βόχας).

Η παράταξή μας είναι περήφανη που στο τιμόνι της βρίσκεται ένας νέος και αξιόλογος άνθρωπος όπως είναι ο Γιώργος Βουδούρης. Συσπειρωνόμαστε γύρω του αποφασισμένοι  να διεκδικήσουμε μαζί του ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας!

Για τη Δημοτική Παράταξη Δήμου Βέλου-Βόχας
«Το Μέλλον Σήμερα»
Το Γραφείο Τύπου

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog