Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γίνε και εσύ Χορηγός της ομάδας μας!

- Advertisement -
Το τμήμα Handball του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ καλύπτει τα έξοδά του αποκλειστικά από τις εισφορές των μελών του και τις χορηγίες . Για το σκοπό αυτό απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις οι οποίοι θα ήθελαν να συνδράμουν οικονομικά τους σκοπούς του Συλλόγου μας με χορηγίες. Λαμβάνοντας υπ΄ όψιν την κοινωνική προσφορά και την αξία των σκοπών και των δραστηριοτήτων μας, ζητούμε υποστήριξη για την υλοποίησή τους , μέσω οικονομικής χορηγίας με στόχο την κάλυψη μέρους των συνολικών εξόδων.
Ενδιαφερόμαστε για την συγκέντρωση χορηγιών για την αγορά του αναγκαίου αθλητικού υλικού (αθλητική περιβολή, μπάλες, εξοπλισμός, κλπ) και για την κάλυψη των λοιπών εξόδων του σωματείου, όπως τα έξοδα διαιτησιών, μετακίνησης /σίτισης της ομάδας.

Γιατί να κάνω μια χορηγία 

Με τους ανωτέρω τρόπους, ο χορηγός επιτυγχάνει να διατηρεί την επωνυμία του η το προϊόν του στην επικαιρότητα για ένα ολόκληρο χρόνο, μέσω ενός Ολυμπιακού αθλήματος, με πολύ χαμηλότερο κόστος συγκριτικά με τις κλασικές μορφές διαφήμισης.

Η χορηγία, αποτελεί το πιο σημαντικό εργαλείο ενίσχυσης της εταιρικής εικόνας μιας επιχείρησης και είναι μια επικοινωνιακή προσέγγιση που επιβάλλεται στα νέα δεδομένα. Μέσω ποικίλων χορηγικών ενεργειών δημιουργούνται συνέργειες, που συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση των γενικότερων εταιρικών στόχων, μετουσιώνοντας την κοινωνική πολιτική του χορηγού σε ουσιαστική βοήθεια και συμβολή στην κοινωνική ανάπτυξη. Μια δυναμική επιχείρηση, με σύγχρονη αντίληψη και οργάνωση πρέπει μέσω του χορηγικού προγράμματος, που θα αναπτύξει, να συμμετέχει ενεργά στα κοινά της ελληνικής κοινωνίας. Κύριος στόχος ενός τέτοιου προγράμματος είναι η προβολή χαρακτηριστικών, όπως η κοινωνική ευαισθησία και το ανθρώπινο ενδιαφέρον. Απώτερο στόχο πρέπει να αποτελεί η σύνδεση του ονόματος της επιχείρησης με την Ελληνική κοινωνία σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.
Αποτελεί μία μορφή χρηματοδότησης με αντιπαροχή προβολής, μεταξύ κερδοσκοπικών επιχειρήσεων ή και επαγγελματιών σε επιχειρηματικό, εμπορικό ή επικοινωνιακό επίπεδο.

Σας καλούμε να μας στηρίξετε…

Για τον Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
Ο Έφορος 

Λάζαρος Τυφτικίδης

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog