Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συνεχίζουν οι εθελοντές τις δράσεις τους ! Καθάρισαν και το πάρκο Δεξαμενής στο Λουτράκι

- Advertisement -

Ακάθεκτοι συνεχίζουν, μετά από ένα ολιγοήμερο αυγουστιάτικο διάλειμμα, οι “εθελοντές εν δράσει”, στο Λουτράκι και όχι μόνο ! Αυτή τη φορά καθάρισαν το πάρκο δεξαμενής .

Δεν ξεχνούν να ευχαριστήσουν όλους που συνδράμουν την προσπάθειά τους μέσω της σελίδας τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μπράβο παιδιά για μια ακόμη φορά για τις δράσεις σας. Μπράβο για την αγάπη που τρέφετε για τον τόπο μας, μπράβο που δεν αρκείστε σε φωτογραφίες που προσβάλλουν τον τόπο μας, τη νοημοσύνη και μας τους ίδιους, αλλά με το έργο σας δίνετε το λαμπρό παράδειγμα του ενεργού πολίτη, πέρα από μικρότητες και σκοπιμότητες.

Μπράβο που διορθώνετε τα κακώς κείμενα με ωραίες φωτό γεμάτες χαμόγελα ! Συνεχίστε !!

Το Loutrakiblog.gr θα είναι αρωγός στην προσπάθειά σας !

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα αυτών των παιδιών και όχι να είναι μόνο φωτογραφίες και κριτική!Και πάλι μπράβο τους.

  2. Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κανονικά πρέπει να ντρέπεται (και να μην βγαίνει φωτογραφιες), γιατί οι εθελοντές αφιλοκερδώς επιτελούν εύκολα το έργο της καθαριότητας σε οποιαδήποτε περιοχή, ενώ εκείνος αν και έμμισθος, οπως και οι υπάλληλοι του Δήμου δείχνουν την ανυπαρξία τους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog