Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΤΩΡΑ: Στη μάχη με τις φλόγες και ο στρατός (εικόνες)

- Advertisement -

Στη μάχη με τη φωτιά και ο στρατός. Μεγάλη κινητοποίηση

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σας πήρε ο ύπνος εκεί ΣΤΟ ΔΉΜΟ τη χάσατε τη φωτιά μόνο για φωτογραφίες στα social media κριμα για τον φυσικό πλούτο που καταστραφηκε

  2. Ο επί της πολιτικής προστασίας του Δήμου προϊστάμενος καλό θα ήταν να παραιτηθεί απόψε κιόλας η ανικανότητα έχει και τα όρια της πόσο μάλλον όταν βλάπτει το δημοσιο κοινό συμφερον

  3. 22.06 γιατί να παραιτηθεί;καθαρίζει το τοπίο για να έρθουν να φυτέψουν ανεμογεννήτριες και βίλες.Η συζήτηση στο ΔΣ του Δήμου για ένταξη στο πρόγραμμα ΝΑΤΟΥΡΑ,επί εποχής Μαυρογονατου στην πολεοδομία,πήγε απα.ηταν μόνο για την δημιουργία θετικού κλίματος ανοχής και αποπροσανατολισμού από άλλο φλέγον ζήτημα.

  4. Ποια ΔΕΗ 00.10;Είδες οι προεκλογικές υποσχέσεις του δημάρχου για υδατοδρομιο να λες.καπου πρέπει να τοποθετηθούν και οι δεξαμενές καυσίμων που θα ανεφοδιάζουν τα υδροπλάνα.

  5. Η περιοχη των Γερανειων εχει ηδη απο ετων χαρακτηριστει ως περιοχη προστασιας NATURA και θα επρεπε να τυχει και της αναλογης προστασιας, εκ των προτερων…..

  6. Καλά τραγουδά 12.21.Σε καμιά περιοχή ΝΑΤΟΥΡΑ δεν επιτρέπεται να γίνονται αγώνες κρος και η διέλευση του ΡΑΛΥ.Τα ξέσκισαν τα Γεράνεια και φέτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog