Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γιώργος Γκιώνης : Δύσκολη νύχτα ….

- Advertisement -

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης βρίσκεται στο μέτωπο της φωτιάς μαζί με τους αντιδημάρχους του από την πρώτη στιγμή. Πρίν λίγα λεπτά μιλήσαμε τηλεφωνικά μαζί του και μας είπε ότι βρίσκεται στον προφήτη Ηλία παρακολουθώντας από κοντά τις ενέργειες της Πυροσβεστικής.

Ο κ. Γκιώνης μας είπε χαρακτηριστικά

Είναι μια δύσκολη νύχτα. Η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη σε δύσβατα σημεία. Γίνεται ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να περιοριστεί. Ευτυχώς η Πυροσβεστική έκοψε τη φωτιά και δεν κατέβηκε χαμηλά προς την πόλη. Γίνεται μια τεράστια, τιτάνια προσπάθεια από όλους μας. Τι άλλο να πω. Μεγάλη καταστροφή…..περιμένουμε να ξημερώσει ώστε να συνδράμουν και πάλι τα εναέρια μέσα.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το 1986 θυμαμαι στις φωτιες έβλεπες την λυπη για την απωλεια του βουνου σε όλους και όλος ο κοσμος ηταν στιε φωτιες παλευοντας.Εχτες αδιαφορία απο παντού .Τίποτα δεν ειναι τυχαιο και εμας θα καψουν και θα κοιταμε ……..

  2. 07.11,από το ’86 μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει.περισσοτερα σπίτια έχουν χτιστεί στα τότε καμένα, όσοι προσέτρεξαν για βοήθεια θεωρήθηκαν στην πορεία των χρόνων μαύρα πρόβατα,αντισυστημικα ατομα Και βάλε.και φυσικά προοθηθηκαν οι ημέτεροι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog