Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Υποκλινόμαστε στους εθελοντές δασοπυροσβέστες του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Από χθες, μόλις εκδηλώθηκε η φωτιά  οι Εθελοντές Πυροπροστασίας Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων ήταν εκεί. Παρόντες, όπως πάντα άλλωστε.

Από νωρίς σήμερα το πρωί μαζί με το πεζοπόρο τμήμα του Πυροσβεστικού Σώματος Κοζάνης, κατάφεραν να ελέγξουν τη φωτιά στο Γαλανόπουλο με τη βοήθεια των εναέριων μέσων.

Στη συνέχεια τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο μοναστήρι των Αγίων Αποστόλων, πίσω από το μοναστήρι του Οσίου Παταπίου.

Στη συνέχεια υπήρξαν πολλές αναζωπυρώσεις, μαζί και με το πεζοπόρο τμήμα του Πυροσβεστικού Σώματος Θεσσαλονίκης, έδωσαν πραγματική μάχη με τις φλόγες.

Αυτά τα παιδιά, εθελοντικά , καταθέτουν την ψυχή τους καθημερινά, περιφρουρούν σαν κόρη οφθαλμού το βουνό μας χρόνια τώρα και έχουν αποτρέψει την επέκταση πολλών πυρκαγιών που έχουν εκδηλωθεί κατα καιρούς.

Η επικινδυνότητα λόγω της ανεξέλεγκτης  φωτιάς, πολύ μεγάλη.Οπου περιορίστηκε ήταν μεγάλο κατόρθωμα, αφού πνέουν συνεχώς ισχυροί άνεμοι και τα σημεία αναζωπυρώσεων είναι απροσπέλαστα.

Το έργο τους σημαντικό, η προσφορά τους ανεκτίμητη.

Υποκλινόμαστε !!

 

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υποκλινομαστε σε ολους .Υποκλινομαστε και στους πυροσβεστες που δινουν μαχη για ωρες καθημερινα με το θηριο σε εξαιρετικα δυσκολες συνθήκες εξαντλωντας τις δυναμεις τους.Δυστυχως οι αμοιβες τους δεν ειναι αυτες που πρεπει και το ελληνικο κρατος θα επρεπε να μεριμνησει να τους προσφερονται περισσοτερα .Γι αυτο αξιζουν το σεβασμό μας και την βοηθεια μας .Εστω και ενα νερακι να τους προσφερετε οταν τους βλεπετε να επιχειρουν σε συμβαντα. Φανταστειτε τι καπνο εισπνεουν και σε τι θερμοκρασιες δουλευουν.

  2. Δεν ήταν μόνο η ομάδα εθελοντών του Λουτρακίου….!!.. Είναι άδικο για της άλλες ομάδες εθελοντών διασωστών… Γνωρίζω πολύ καλά ότι η ομάδα του εθελοντικού Πήγασος Κορίνθου ήταν εκεί από Σάββατο απόγευμα μέχρι Κυριακή πρωί….

    • Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους που βοήθησαν και ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς. Αναφερθήκαμε στους εθελοντές του δήμου μας γιατί πραγματικά επί πολλά χρόνια έχουν καταθέσει την ψυχή τους .Τεράστια η προσφορά τους

  3. Σεβομαι και τιμώ απεριόριστα τους πυροσβέστες εθελοντές και επαγγελματιες _δεν είναι επάγγελμα, είναι λειτουργημα!. Ευχομαι ο Θεος ος τα πανθ ορά να τους χαρίζει δροσερά καλοκαίρια και πολλή αγάπη.

  4. Ρε τρελιαρη 1532 ακόμα να μάθεις να γράφεις 😂😂😂Κεφαλαία και άσε λίγο χώρο μεταξύ των λέξεων !ημαρτον ρε που λέει και ο Γεωργίου 🤣🤣Που είχε χαθεί τούτος ρε Λουτρακι μπλοκ !ρε τι τραβάω ο γαβρος 😍

  5. 2142 σατανάς είσαι 😂😂😂😂ρε εσυ βρέθηκαν άκουσα κάτι κόκκινες γόβες στον άγιο Φανουριο👠👠😂😂😂Παντως καλό ήταν το μέικ απ γιατί τόσα σάιτ σελίδες εκεί γύρω γύρω να είναι όμορφες οι πυροσβέστριιες ⭐️Καλημερα αδερφε 👍

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog