Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

24ωρη Πανκορινθιακή – Πανεργατική απεργία στις 24 Σεπτεμβρίου

- Advertisement -

Το Εργατικό Κέντρο Κορτίνθου καλεί με ανακοίνωσή του τους εργαζόμενους σε 24ωρη απεργία την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Αναλυτικά η ανακοίνωση

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στην 24ωρη Πανκορινθιακή Πανεργατική Απεργία την ΤΡΙΤΗ 24 Σεπτεμβρίου   2019, που κήρυξε το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου με την υπ. Αριθμ. 18/17-9-19 ομόφωνη απόφαση του .

Συνάδελφοι δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτό το νομοσχέδιο να περάσει , πρέπει άμεσα να αποσυρθούν όλες οι εργατοκτόνες διατάξεις  που ουσιαστικά καταργεί την εθνική γενική συλλογική σύμβαση ,προωθούν ειδικές οικονομικές ζώνες , τοπικά σύμφωνα απασχόλησης ,καταργούν τις συλλογικές συμβάσεις , δίνουν το δικαίωμα στον εργοδότη με διάφορα τερτίπια να αποφύγει τα πρόστιμα , να μην κολλά ένσημα , να κάνει ομαδικές απολύσεις αφήνοντας απλήρωτους για δυο μήνες τους εργαζόμενους και ουσιαστικά να εξανδραποδίζει συναδέλφους και μετατρέπει σε σύγχρονους δούλους  όχι μόνο εμάς αλλά και τα παιδιά μας .

Με το ηλεκτρονικό μητρώο φακελώνει ουσιαστικά τον οργανωμένο αγώνα για καλύτερη ζωή  και με την ηλεκτρονική ψηφοφορία καταλύει την δημοκρατία και τον διάλογο.

Συνάδελφοι ,

Απεργούμε  για να πάρουν πίσω τώρα όλα τα κατάπτυστα άρθρα που προσβάλουν βάναυσα όλον τον κόσμο του μόχθου .

Καλούμε όλα τα Σωματεία μέλη να πάρουν άμεσα απόφαση για την συμμετοχή τους στην απεργία και να ενημερώσουν τους συναδέλφους όπου είναι δυνατόν με γενικές συνελεύσεις , αν υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα να επικοινωνήσουν άμεσα με τη  διοίκηση του Εργατικού Κέντρου .

Εργαζόμενες ,εργαζόμενοι

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ  24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΩΡΑ 10:30 π.μ.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog