Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

To J&J στο Λουτράκι υποδέχεται τον Stefan Schwerdtfeger στις 22 Σεπτεμβρίου

- Advertisement -

Ο Stefan Schwerdtfeger, τραγουδιστής και συνθέτης, μεγάλωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αργότερα, μετακόμισε στην Γερμανία, όπου και ξεκίνησε τους “BIGSLEEP”. Το πρώτο album των “BIGSLEEP”, με τίτλο “EverythingFallsIntoPlace”, έγινε γρήγορα πολύ μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα, με το single “Looking For A Girl With A Washing-Machine” να παίζεται μέχρι και σήμερα στα ραδιόφωνα και διάφορους χώρους διασκέδασης.

 

Το 1994 κυκλοφορεί το επόμενο cd “MoonlitDays”,ηχογραφημένο στην Νοτιοδυτική Γαλλία, ανοίγοντας τον δρόμο για εμφανίσεις σεΙρλανδία,Ολλανδία, Ιταλία και Γαλλία. Σύντομα, πραγματοποίησε εμφανίσεις καιηχογραφήσεις με διάφορους μουσικούς, όπως NikkiSudden, PhilShoenfelt καιTerryLeeHale.

Το 1995 μετακομίζει στην Ελλάδα, όπου μέχρι σήμερα εργάζεται,γράφει και δημιουργεί με μεγάλη επιτυχία.Από τότε ηχογραφεί άλλα δύο albums, τα “Thermaikos” (1999) και “WithGodAndHerSisters” (2003) με παραγωγή του ChrisEckman από τους Walkabouts.Ακολουθούν εμφανίσεις σε όλα τα μεγάλα stages της Ελλάδας, μαζί με την νέατου μπάντα, τους “BIGSLEEPelectric”.

Το 1988 δίνει 8 μεγάλεςσυναυλίεςστο “Official German Cultural Contribution tothe Olympic Games” στηνΣεούλ, Κορέα.

Από το 2005 ως το 2011 αποτελεί μέλος των ΜΠΛΕ, το μεγαλύτερο ίσως groupστην Ελλάδα, με πολλές επιτυχίες, χρυσούς δίσκους και μεγάλο κοινό.Το 2010, ως “BIGSLEEPacoustic”, ο Stefan κυκλοφορεί το νέο του album “WhiteRoom”.

Περιέχει 16 ακουστικά κομμάτια (κιθάρα – φωνή). Το στυλ του κυμαίνεται από ευαίσθητο ατμοσφαιρικό ως και σκληρά συναισθηματικό.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog