Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανακοινώνει τους εντεταλμένους συμβούλους ο νέος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας

- Advertisement -

Στην ανακοίνωση των εντεταλμένων συμβούλων πάνω σε συγκεκριμένους τομείς θα προβεί την ερχόμενη Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης την πιο πάνω ημέρα θα γνωστοποιήσει τους περιφερειακούς συμβούλους που ως εντεταλμένοι θα αναλάβουν τους τομείς α) του Τουρισμού, β) της Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, γ) του Αθλητισμού καθώς και δ) της οργάνωσης των εκδηλώσεων που θα γίνουν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το 2021 για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κύριε Νίκα άρχισε από χθες Πέμπτη να γεμίζει το στρατόπεδο Κορίνθου λαθρομετανάστες κι εσείς ΤΟΥΜΠΕΚΙ. Τσιμουδιά, μη σας μαλώσει ο αρχηγός. Δεν σας εκλέξαμε όμως για να σωπάτε ούτε για να συμφωνείτε σε όλα με την Κυβέρνηση, μόνο και μόνο επειδή σας στήριξε. Θέλουμε αδέσμευτη Περιφέρεια, να έχει φωνή και να νοιάζετε για το καλό όλων των Πελοποννήσιων και όχι μόνο των Μεσσήνιων. Γιατί μας τους φορτώσατε όλους σε εμάς?. Η Καλαμάτα δεν διαθέτει κλειστό στρατόπεδο? Γιατί γεμίζετε ένα χώρο που εσείς θέλατε να μεταφερθεί εκεί η Αστυνομική Διεύθυνση, δίπλα σε σχολεία, γυμναστήρια, κολυμβητήρια, γήπεδα? Λυπάμαι και μετανιώνω που σας ψήφισα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog