Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ανακαλεί όσα είπε ο Δημήτρης Καραπατάς για τον Γρηγόρη Σαμπατακάκη, Γενικό Διευθυντή Δικτύων ΟΣΕ

- Advertisement -
Ο Δημήτρης Καραπατάς είχε προβεί σε ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, δημοσιοποιώντας την και σε ΜΜΕ (στο loutrakiblog.gr δημοσιεύθηκε στις 31 Ιουλίου 2019) μια καταγγελία για τον κ. Σαμπατακάκη Γρηγόρη, Γενικό Διευθυντή Δικτύων ΟΣΕ (ο οποίος διατηρεί και εξοχική κατοικία στο Λουτράκι)
Ο κ. Σαμπατακάκης κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του κ. Καραπατά με σκοπό να διασώσει την τιμή, την υπόληψη και την επαγγελματική του υπόσταση.
Σήμερα ο κ. Καραπατάς Δημήτρης δηλώνει τα εξής:

1.- Σέβομαι και υπολήπτομαι τον Γρηγόριο Σαμπατακάκη, ως άνθρωπο, προσωπικότητα και ως διευθυντικό στέλεχος του ΟΣΕ.

2.- Δεν είχα και δεν έχω καμία απολύτως πρόθεση ή δόλο να πλήξω καθ’ οιονδήποτε τρόπο την προσωπικότητα, την επαγγελματική φήμη και υπόστασή του, ούτε να συνδέσω την επαγγελματική του δραστηριότητα με παραβατικές και επιζήμιες για το δημόσιο συμφέρον πρακτικές. Προέβην στην ανάρτηση του επίμαχου δημοσιεύματος, αποκλειστικά και μόνο από αίσθημα ενδιαφέροντος και αγωνίας που με διακατέχουν ως δημότη για την ολοκλήρωση του έργου του Προαστιακού στην πόλη του Λουτρακίου. Προς τούτο δηλώνω επιπρόσθετα, ότι οι εμπεριεχόμενες αναφορές μου στο πρόσωπο του αιτούντος, ήταν αποτέλεσμα πληροφοριών αναφορικά προς τις εν γένει αρμοδιότητές του, οι οποίες όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων είναι μη έγκυρες, ενώ σε καμία περίπτωση δεν του προσάπτω κάτι το επιλήψιμο για τον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντά του.

Επιπλέον θα ήθελα να σας τονίσω ότι, λόγω του παρελθόντος ενδιαφέροντος μου για το επίμαχο θέμα του έργου του Προαστιακού, υπήρξα μάρτυρας στο παρελθόν των σημαντικών προσπαθειών και θετικών πρωτοβουλιών που είχε προσωπικά αναλάβει ο κ. Γρηγόριος Σαμπατακάκης για την ταχύτερη προώθηση αυτού προς υλοποίηση, οι δε πληροφορίες που εκ των υστέρων έλαβα όχι μόνο καταδεικνύουν την αποφασιστική συμβολή του κ. Σαμπατακάκη στην δημοπράτηση του έργου αυτού και επιτέλους στην υλοποίηση του, αλλά κατέστην κοινωνός του προφίλ ενός στελέχους του ΟΣΕ με πολυετή άμεμπτη, αποτελεσματική και επιτυχής για τον Οργανισμό πορεία και προσφορά, που χαίρει απεριόριστης εκτίμησης εντός και εκτός του Οργανισμού ως ένα εκ των επιτυχέστερων υψηλόβαθμων στελεχών του. Κατόπιν αυτών εκτιμώ και εύχομαι ο κ. Σαμπατακάκης να συνεχίσει το σημαντικό έργο του και η κίνηση πολιτών και φορέων της τοπικής μας κοινωνίας προσβλέπει στο πρόσωπο του για την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου.

3.- Έχω ήδη αποσύρει το επίμαχο ηλεκτρονικό δημοσίευμα από το προφίλ που διατηρώ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης facebook. Επίσης δηλώνω ότι δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον αντίστοιχο περιστατικό την δε παρούσα δήλωση έχω αναρτήσει ήδη στο προσωπικό μου προφίλ στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης facebook, θα προβώ δε σε δημοσίευση στα τοπικά μέσα ηλεκτρονικής ενημέρωσης καθώς και θα προβώ φυσική υποβολή της παρούσης ενώπιον της πολιτικής ηγεσίας των Υπουργέιων Μεταφορών και Ανάπτυξης, οι οποίοι υπήρξαν αποδέκτες του ανακαλούμενου δημοσιεύματος.

Λουτράκι 20 Σεπτεμβρίου 2019

Μετά τιμής

Ο Δηλών

Δημήτριος Καραπατάς

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog