Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατατέθηκε την 20η Σεπτεμβρίου κατά δημοτικού συμβούλου του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Ο καθ’ ου η αίτηση ενημερώθηκε και κλήθηκε νομίμως με εντολή της κ. Προέδρου των Πρωτοδικών Κορίνθου να παραστεί την 23η Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11 το πρωί ενώπιον του κ. Προέδρου των Πρωτοδικών Κορίνθου.

Ο δημοτικός σύμβουλος ( της αντιπολίτευσης ) δεν εμφανίσθηκε ποτέ !

Η Αίτηση των ασφαλιστικων μέτρων αφορούσε σε συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου κατ΄εξακολούθηση, πλήττοντας την τιμή , την υπόληψη και την οικογενειακή γαλήνη της αιτούσας.

Ο κ. Πρόεδρος του Πρωτοδικείου Κορίνθου εξέδωσε με απόφασή του( αφού δέχθηκε την αίτηση της αιτούσας) προσωρινή διαταγή  με την οποία τον υποχρεώνει να διαγράψει από το προσωπικό του προφίλ στο facebook κάθε συκοφαντική και εξυβριστική ανάρτηση. Τον υποχρεώνει να διαγράψει επίσης όλα τα υβριστικά και συκοφαντικά σχόλια και του απαγορεύει οποιαδήποτε ανάρτηση στο μέλλον. Τον υποχρεώνει επίσης να απέχει από οποιαδήποτε εξυβριστική – συκοφαντική αναφορά στο πρόσωπο της αιτούσας, ενώπιον τρίτων.

Η απόφαση αυτή επιδόθηκε νομίμως με δικαστικό επιμελητή στο δημοτικό σύμβουλο. Παρά λοιπόν ότι κλήθηκε, ενημερώθηκε και υποχρεώθηκε από τη δικαστική αρχή να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες ο δημοτικός σύμβουλος έγραψε ….στα παλιά του υποδήματα το Νόμο !!!

Ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ. δεν υπάκουσε στο διατακτικό της απόφασης και δεν διέγραψε τις επίμαχες συκοφαντικές και υβριστικές αναρτήσεις και σχόλια.

Η αιτούσα υπέβαλλε μήνυση ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πλημ/κών Κορίνθου και ζήτησε τη σύλληψή του με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Πριν λίγη ώρα συνελήφθη από άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου σε παραλιακό μαγαζί του Λουτρακίου και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα εκτός των ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του, της μήνυσης που υπέβαλλε για τη σύλληψή του ζητώντας την ποινική του δίωξη ,θα υποβάλλει και αγωγή κατά του δημοτικού συμβούλου.